Poštovani prijatelji ..

• Thread starter pnnavigator0915
  • Start date
P

pnnavigator0915

Guest
Poštovani prijatelji.

Imam dizajniran combiners / djelitelji za FM frekvenciji na obje FR-4, kao i PTFE podlogama.

Sada trebam dobiti informacije o specifikacijama combiner / djelitelja sa svojim eksperimentalnim postava.Trebam testirati ove PCB.Može li mi tko predložiti što bi trebalo moguća idealna postava za testiranje combiner / divider?

Ja sam trebala saznati da vrati gubitak VSWR IN, OUT VSWR, uneseni gubitak, luke do luke izolacije.

Molimo predlagati mene savršen postaviti za testiranje.Dijagram blok bi bio savršen, inače, ako imate referencu link to bi cool.

Hvala Vam.

Pozdravi.

Pa ja sam ne siguran što morate isprobati, no u kratkom ja će misliti i VNA
oko 50 Ohm opterećenja, onda bi se na mjerenje S parametre, ako niste sigurni na što mislim, onda pitati više i ja ću elleaborate

Hvala za javljanje.Vidi imam mikrotrakasta vlasti combiner / razdjelnik namijenjen 97,5 MHz koji je središnjoj frekvenciji FM frekvenciji.Sad mi treba za testiranje tih uređaja.Što vam predlažemo će biti postavljena za mjerenje?

Razmotrite primjer 2 put podijeliti i 2 put combiner.Ja mogu generalizirati na druge stvari.

Mislim da tvoj prijedlog je valjan.Network Analyzer 50Ω i otkazi se koriste u postava.Ali što bi se setup za sve parametre?Ja sam ne u mogućnosti to izraditi Internet vanjska strana?Možete li poslati mi bilo koji link?Osim toga želim imati neparan i načinu analize snage razdjelnik.Možete li mi pomoći s time?

Puno hvala.
Pozdravi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back