plz pomoć u dizajnu combline pojasni filtar

S

sandeepsreeman

Guest
hi frnds želim dizajn combline pojasni filtar reda n = 3 (tako da bi trebao biti 3 rezonatora). želim dizajn koristeći pretvara u kombinaciji lines.what abt n = 0 i n = 4 linije? (ono što su oni nazivaju? ) Studirao sam da ne postoje resonators.how pronaći duljinu tih vodova i ja moram dati 50 Ohm feed za n = 0 i n = 4 linije.Što je vrijednost imam da se za Yai (rezonatora prijem) .. ja sam uzimajući problem pronaći lumped kapacitivnost vrijednosti (u dizajnu jednadžbi je kotangens električne duljina je tu iam pomoću rezonantnog vala kvartal za dizajn) plz pomoć za dizajn jednadžbi za combline i razmak betwenn rezonatorima ......ja iz teksta knjige mikrotrakasta filteri za RF / mikrovalni aplikacija Lancaster i Hong .... ali ja mogao shvatiti kako su dizajnirani ... plz help

Tapping na prvi i posljednji rezonatori je puno puno bolje izbor i štedi prostor.Zašto želite koristiti transformaciju zajedno linije?

Za transformaciju spregnuti linije, možete koristiti iste duljine kao rezonator.Morate kontrolirati Prostor između linija i prvi (zadnji rezonatora) da dobijete dovoljno jak spojke.Normalno trebate groud liniju na suprotnoj strani kao comeline dobiti dovoljno jak spojke.Filter širina pojasa je ograničen.

Ako želim dizajn koristeći odvodom liniju za dizajn combline onda što bi trebao biti dužine odvodom linije i gdje sam staviti slavina prvi rezonatora da se uskom rasponu širina ......... drugo pitanje je da Ako želim dizajnirati pomoću kapacitivno filtriranje zajedno serije rezonatora (jaz spojke) otkrio sam vrijednost kapacitivnosti (GAP), a zatim uzimajući problem odrediti širinu kako odrediti širinu, ako je poznat jaz kapacitetu

sandeepsreeman je napisao:

Ako želim dizajn koristeći odvodom liniju za dizajn combline onda što bi trebao biti dužine odvodom linije i gdje sam staviti slavina prvi rezonatora da se uskom rasponu širina ......... drugo pitanje je da Ako želim dizajnirati pomoću kapacitivno filtriranje zajedno serije rezonatora (jaz spojke) otkrio sam vrijednost kapacitivnosti (GAP), a zatim uzimajući problem odrediti širinu kako odrediti širinu, ako je poznat jaz kapacitetu

hi našto ja oskudica za dizajn combline pojasni što shuld vrijednost imam da se za rezonatora impedancije? da li bi trebao biti 50 Ohm od feedline ili neke druge impedancije našto ja navedeni tekst knjizi mikrotrakasta filter od strane Lancaster je preuzeo rezonatora impedancije samovoljno, ali veća od 50ohm zašto ?????????

Tu je slaba ovisnost Q iskrcava na rezonatora impedancije.One mogu zapravo iskoristiti bilo koju vrijednost.Ljudi obično koriste 60 do 100 oma.Za koaksijalni, 75 ohma daje optimalnu iskrcana Q. To stvarno ne obzira na to koji impedancija jedne uporabe.

ono što jednadžbe ste koristili pronaći duljina i razmaci za Vaš filter.Također postoji li neki način pronalaženja onoga što N bi bilo najbolje za vaš raspon frekvencija

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back