Plz pomoć mene za moj izbor !!!!!!!!

H

hassanj83

Guest
hi za sve, moje ime je Hassan, nadam se da mi pomogne quikly,
dobro, imam dostaviti projekt u jednoj od ove diplome za ovu godinu, a zatim ih toliko zbunjena betwwen.ovih predloženih projekata su
1) steganography
2) embeded dizajn sustava
3) plavi zub tehnologije i njene primjene.
4) vodeni žig
5) MIMO Multiple Input Multiple Output
tako da se nadam da ćete mi pomoći odabirom i dajte mi razlog
hvala ti

Hassan, to je na vama je da odlučite koji projekt što želite učiniti!te sigurno imati ideju o tome koji je dio elektronike interesa vam najviše / ili koji je dio koji najbolje znaju o ...

probati ček u sekciji IEEE radove kako bi vam sajam ideja ili proći kroz sekcije hobi projekt!

Pa ja trenutno radim MIMOZA istraživanja i pao je slobodan to elektronička pošta mene at abhishekkhemka55 (at) yahoo.co.in.Ali pitanja ne može odgovoriti ako vas neke specifične one.Ja mogu vam mogao pomoći s MIMOZA, ali to projekt u MIMOZA je nešto što se odlučite.

pozdravi
Abhishek

hi hassan ..

dobro ja ne mogu samo reći što projekt ići .. ali ja mogu predlagati nešto što sam pronašao koristan kada se odlučuje za projekt ...

a.Koji je najzanimljiviji temu koju osjećate?
b.Kakav posao ste zainteresirani, nakon diplome, odabrati projekt vezan za njega.
c.Ako imate neke kompanije san .., samo posjetite njihovu web stranicu i vidjeti svoje radne prostore i projekte i izaberite projekt koji bi mogli pomoći da se u njihovim.
d.Koje su vaše vještine?(u dobro)
e.Koji je sad vruće dane u vašem području?
f.Koji je ne vrlo uobičajene?

Dakle .... želite sve najbolje za projekt.

Još jedan prijedlog ... jednom kad odaberete projekt ... nikada ne misli da sam mogao imati je napravio neki drugi projekt, umjesto toga pokušajte napraviti odabranicu na najbolji način ...

bye ..

Hi Hassan,

još 2 točka Htjela bih dodati jesu: --

g-projekt koji će vam dati više znanja u oblasti za koju se zanima (koji će vam dati neke self zadovoljstvo kada to radi).

h-projekt da bi se više sredstava, alata ... itd, da bi vam pomoći u postizanju svoje misije.se nadam da je pomogao,

zdravo

hi za sve
hvala vrlo velik dio za pomoć, mislim da ću izabrati ugrađeni sustavi, nakon svega.
i mene execuse za moj engleski jezik već nije dobro u njemu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back