PLB Master modul nije ispravno operativnog (250 bodova!)

B

BlackOps

Guest
Zdravo,
board

Ja sam koristeći EDK 9,1 i ISE 9,1, moj hardver XUPV2P
odbora
peripheral, with the peripheral wizard.

Imam generirala PLB Master modul
periferne s perifernim čarobnjaka.

memory connected to the system to the slave register of the Master module.

Sada želim majstor modula za prijenos podataka iz DDR
memorija priključena na sustav da rob registar Master modul.

priložene slike je snimku adresu prostor raspon EDK moj sistem.

Ovdje je kako VHDL koda generira periferne čarobnjaka kaže ćete to učiniti:

===================

- Ovdje je primjer postupka u svoj softver aplikacija da pokrene 4-byte- Napisati rad (single podataka tuku) ovog majstora model:- 1.
Napiši 0x40 na kontrolu registrirati- 2.
napiši izvor podataka adrese (lokalne) u ip2ip registrirati- 3.
napiąite odredišna adresa (remote) do ip2bus registrirati- - Napomena: ovu adresu će biti stavljen na ciljanu adresu autobusne linije- 4.
0x0004 pisati na dužinu registrirati- 5.
Napiši valjana traka byte vrijednosti za se registrirati- - Napomena: ta vrijednost mora biti usklađen sa ip2bus adresa- 6.
Napiši 0x0a ići na registraciju, ovo će početi pisati rad

=====================

Ovdje je dio moj broj:Code:

================================================== ===================================

Xuint32 podataka; / / varijabla za test/ / PRIPREMI!

/ / Postavi osnovnu adresu DDR je vidljivo da vrijednost.
Mi ćemo ga kasnije manipulirati.

XIo_Out32 (0xd0000000, 0xABCD1234);/ / Write osebujna drugu vrijednost u prvi reg (slv_reg0) od periferne.

XIo_Out32 (XPAR_VIDEO_CTRL_0_BASEADDR 0x00, 0xAABBCCDD);data = XIo_In32 (0xd0000000);

xil_printf ( "Vrijednost je DDR (prije prijenosa master) =:% x \ r \ n", data);data = XIo_In32 (XPAR_VIDEO_CTRL_0_BASEADDR 0x00);

xil_printf ( "Vrijednost je slv_reg0 (prije prijenosa master) =:% x \ r \ n", data);/ / Zapovjedajući Master!

/ / Write 0x40 na kontrolu registrirate na master perifernih

XIo_Out8 (XPAR_VIDEO_CTRL_0_BASEADDR master_reg_offset 0x00, 0x40);/ / Napišite izvorišna adresa za pisanje na IP2IP registrirati na master perifernih

/ / U našem primjeru, mi ćemo koristiti u slv_reg0 periferne.

XIo_Out32 (XPAR_VIDEO_CTRL_0_BASEADDR master_reg_offset 0x04, 0x00 XPAR_VIDEO_CTRL_0_BASEADDR);/ / Napišite odredišna adresa za pisanje na IP2BUS registrirati na master perifernih

/ / U našem primjeru, mi ćemo overwite isti BRAM lokacija koje smo postavili ranije.

XIo_Out32 (XPAR_VIDEO_CTRL_0_BASEADDR master_reg_offset 0x08, 0xd0000000);/ / Write duljinu prijenos (u bajtovima) u dužini registrirate na master perifernih

/ / U našem primjeru, mi samo zelimo da pošaljete jednu riječ (4 bytes).

XIo_Out16 (XPAR_VIDEO_CTRL_0_BASEADDR master_reg_offset 0x0C, 0x04);/ / Write a vrijednost za bajt omogućava da se registrirate na BE majstor perifernih

/ / U našem primjeru smo pisanje na 0x ??????? 0 adresu, pa ćemo koristiti polovica od 64 bita PLB

XIo_Out8 (XPAR_VIDEO_CTRL_0_BASEADDR master_reg_offset 0x0E, 0xf0);/ / Napišite posebna "GO" naredbu u GO Registracija na master perifernih

/ / GO naredba je uvijek 0x0A

XIo_Out8 (XPAR_VIDEO_CTRL_0_BASEADDR master_reg_offset 0x0F, 0x0A);/ / Čekati da vidite što se događa!
The DDR adresa sadrži 0xABCD1234 treba prebrisana s 0xAABBCCDDdata = XIo_In32 (0xd0000000);

xil_printf ( "Vrijednost je DDR (nakon prijenosa master) =:% x \ r \ n", data);

================================================== =================================

dobro ...barem ne odgovara za bilo koje takve veliki put.inženjera sa Xilinx kažu da bi trebalo raditi ... i jednostavno pošaljite mene projekte istog funkcionalnosti, koja u stvari ne radi u mom slučaju, čak i da ih mogu pokrenuti "kakav je" ...alternativnih rješenja, je koristiti još jedan običaj IPIF sučelje.Na putu, Xilinx IPIF sučelje je prespor ...Thanx anyway.

Mogu li učitati vaš cijeli dizajn, tako da ja mogu imati pravilan ček ....Hvala

Eh, puno hvala za svoje napore da pomogne, ali sam odbio da koristite ovu sučelje davno.nije učinkovit i brz.Draža mi običaj IPIF sučelje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back