Pitanje o tlo ulijte oko diferencijalne signale

O

OradFarez

Guest
Zdravo.Imam par diferencijalnog signala stvaranje velike trčanje oko moje ploče na dnu sloja.Oni su površine 90 ohma impedancije su kontrolirani i USB-D i D-signali za velike brzine (480Mb / s).Tu je sloj zemlje avion u odboru stackup.Donji sloj je potopljena s površine bakra u svim otvorenim prostorima kao veliki štit tlo za smanjenje EMI iz velike brzine signala na unutarnjim slojevima.Back off je postavljen na 8 mils oko svih drugih tragova i jastučići.

Problem je u tome što bih natrag od udaljenosti zemlje pour signali iz tih razlika i više ako moj softver bi neka me odabrati pojedine mreže koja bi mogla biti raspoređeni više.Zapravo, ja mogu dodati tih ograničenja, a softver će zanemariti to kad radite izlijeva.

U svakom slučaju, tu će biti problema s proredom 8mils zemlju daleko od ovog diferencijalni par ili da li vi mislite da će biti samo dobar noise reduktor?Hvala!

izračunati kao impedancija coplanar ruba coupled diferencijalni par.

"Dno sloj je potopljena s površine bakra u svim otvorenim prostorima kao veliki štit tlo za smanjenje EMI iz velike brzine signala na unutarnje slojeve"
-Mislim da je nije potrebno za to.ako postoji GND avion neposredno iznad dna sloj,.

Ja bih se više bavi bakra odmah iznad diff par.Ako je Vaš diff par traje oko ploče> nekoliko centimetara i imate impedancija podudarne vještica znači da imate trag widthes od 10mils ili više onda taj kao veliki kondenzator.Da li math, trag širina * 2 * legnth vam daje prostor.Ne znam šta
Vas FR4 debljina je, ali ako njegov standard ,062 debela ploča, šest slojeva, svoje dielektrični može biti samo nekoliko mils debeli između diff par područje i svoje GND avionom.Na USB 2.0 brzinama, gledati te rubu stope, ako je vaš manje od ns svoje dobro.

U svakom slučaju jedne strane na drugu klirens nije tako važno, ja bi povećati svoju bakra pour klirens 20 mils globalno, ili promijeniti vaš trag dozvolu
15 - 20 mils pravedan biti siguran.Ali JA dont 'misliti youll' imati problem s 8mils.
chucka (at) LANL.gov

Bok.Hvala za savjete.Glavni tlo bakra pour je na unutarnji sloj te se koristi za postavljanje impedancija.USB signala tragovi su na dnu sloj prelijte s oko odbor koji uglavnom za EMI tako da zvuči kao da bi bilo dobro da je tako.JA svibanj uzeti tvoj savjet i pokušati vratiti off pour oko 20 mils od diferencijalnog signala ipak.Hvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back