O
OradFarez
Guest
Zdravo.Imam par diferencijalnog signala stvaranje velike trčanje oko moje ploče na dnu sloja.Oni su površine 90 ohma impedancije su kontrolirani i USB-D i D-signali za velike brzine (480Mb / s).Tu je sloj zemlje avion u odboru stackup.Donji sloj je potopljena s površine bakra u svim otvorenim prostorima kao veliki štit tlo za smanjenje EMI iz velike brzine signala na unutarnjim slojevima.Back off je postavljen na 8 mils oko svih drugih tragova i jastučići.
Problem je u tome što bih natrag od udaljenosti zemlje pour signali iz tih razlika i više ako moj softver bi neka me odabrati pojedine mreže koja bi mogla biti raspoređeni više.Zapravo, ja mogu dodati tih ograničenja, a softver će zanemariti to kad radite izlijeva.
U svakom slučaju, tu će biti problema s proredom 8mils zemlju daleko od ovog diferencijalni par ili da li vi mislite da će biti samo dobar noise reduktor?Hvala!
Problem je u tome što bih natrag od udaljenosti zemlje pour signali iz tih razlika i više ako moj softver bi neka me odabrati pojedine mreže koja bi mogla biti raspoređeni više.Zapravo, ja mogu dodati tih ograničenja, a softver će zanemariti to kad radite izlijeva.
U svakom slučaju, tu će biti problema s proredom 8mils zemlju daleko od ovog diferencijalni par ili da li vi mislite da će biti samo dobar noise reduktor?Hvala!