pitanje o sat generacije

R

rakko

Guest
Imam 650MHz sat koji želim stvoriti 16 satova iz.Svaki od 16 satova trebaju biti pomaknut za oko 10 stupnjeva od prethodnog.Tako satovi 1 50ps o je daleko od izvorne sat i sat 2 je oko 100 KS iz origial sat i tako dalje.Ja jednostavno ne mogu odgoditi dodati elemente odgoditi satove jedan od drugoga zbog podrhtavanja i ne može koristiti counter od neki vrsta zbog velike brzine!sve što sam dizajn treba biti brz i ima nekakvu povratne kontrole, tako da mogu preko PVT gauranty stabilnost.Bilo tko vanjska strana ima može pomoć mene ugoditi?

Ja ne provjeravaju svoje web stranice u zadnje vrijeme, ali ja bih provjeriti čempres clockbuiffers.

I na tim brzinama, što ste jednostavno smatrali kašnjenja linije?Trag duljina ostvariti da ne bi bilo toliko dugo ...

Možda biste trebali uzeti u obzir samo jednostavna vrata i koristiti "vrata odgode" da biste stvorili 16 satova ...
Pozdrav,
IanP

Gore navedene sve tehnike s iznimkom Ice_Tea's pati od prekomjerne podrhtavanje problem.Kao što svi znamo, svako ostvarenje koristeći standardne biblioteke vrata će imati previše varijacija preko dva extereme PVTs te će stvoriti UN-prihvatljivo PPM na generiran satove.Bez obzira na rješenje, treba biti jedan od zatvorene petlje digitalni upravljački sustav s dovoljno zrnatost korekcije u petlji povratne informacije kako bi se smanjila jitter na nekoliko 100 PPM preko najbolji-najgori slučaj slučaja do kraja biblioteke.

možda možete koristiti 16 pozornici kašnjenja ćelija za

konstruirati DLL, DLL's ulaz 650MHz,

nakon što DLL je zaključan, možete dobiti ono što

želim od svake kašnjenja stanice izlaz.

sretno.rakko je napisao:

Imam 650MHz sat koji želim stvoriti 16 satova iz.
Svaki od 16 satova trebaju biti pomaknut za oko 10 stupnjeva od prethodnog.
Tako satovi 1 50ps o je daleko od izvorne sat i sat 2 je oko 100 KS iz origial sat i tako dalje.
Ja se ne mogu jednostavno dodavati kašnjenja elemente odgoditi satove jedan od drugoga zbog podrhtavanja i ne može koristiti counter od neki vrsta zbog velike brzine!
sve što sam dizajn treba biti brz i ima nekakvu povratne kontrole, tako da mogu preko PVT gauranty stabilnost.
Bilo tko vanjska strana ima može pomoć mene ugoditi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back