Pitanje o raznim Synopsys Libraries

P

pgbackup

Guest
Hi Folks,

Im 'težak da biste saznali Synopsys DC ICC alat lance primjer MIPS procesor.JA preuzimanje datoteka 90nm tehnologiju knjižnica iz Synopsys koja je dostupna za ovo učenje.Dokumentacija je prilično slaba i raspoređenih po raznim mjestima.Imam problema pokušava povezati sve knjižnice i shvatiti kako bih ići oko stvaranja neke iz osnovne datoteke.Sam uspio riješiti većina njih, ali imaju pitanja o nekim datotekama.

Sam organizirao moj strukture referentnih direktorij izgleda ovako:

ref /
| - README
| - Ikone
| `- Saed90nm.slib
| - ITF
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.itf
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.itf
| `- Saed90nm_1p9m_1t_nominal.itf
| - Modeli
| | - Saed90nm_max.lib
| | - Saed90nm_min.lib
| `- Saed90nm_typ.lib|-- plib | `- Saed90nm.plib
| - Saed90nm_fr
| | - CEL
| <snip>
| | - Fram
<snip>
| | - LM
<snip>
| | - Lib
| | - Lib_1
| | - Lib_2
| | - Lib_3
| | - Lib_4
| | - Lib_5
| `- Lib_bck
| - Tech
| `- Saed90nm.tf
`- Tluplus
| - Saed90nm.map
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_nominal.tluplus
`- Saed90nm_9lm.nxtgrd

Prema mojim bilješkama:

. slib je simbol biblioteka za shematski simbolima. lib je logično i biblioteka. plib je fizički knjižnica.Ja mogu iskoristiti za generiranje dc_shell. Sdb,. Db, i. PDB datoteke za te.

Gdje je knjižnica prostornog koristi?

Ja razumijem ITF je povezati tehnologija datoteke za vađenje RC vrijednosti.TLU kartoteka može biti generirani od strane STR-XCT i koristi se najvjerojatnije ICC / DC-prevodilac u topografski način.

. TF varalica je datoteka Milkway tehnologija i izgleda da sadrže podatke RC za sve slojeve različite tehnologije u procesu.Je li to koristi samo ICC-a?

. Map file samo izgleda kao da se hash tablice za shvatiti sloj mapiranje između netlist i tehnologija datoteku.

Moje glavno pitanje je što je saed90nm_fr knjižnica?To u osnovi sadrži sve ćelije definirane u. Lib datoteke na neki zagonetan (non-text) formatu.Čini kao neka vrsta Milkyway priručna biblioteka.Kako je stvoren ovaj knjižnica (od. Lib datoteke?) I što mogu koristiti alat za izradu ove knjižnice?

Hvala za odgovore na ta pitanja.

Kind regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back