pitanje o CadenceIC5141

W

wjxcom

Guest
Bok, svi: ja računati nekih problema kad sam koristiti CandeceIC5141.

Podešavam CandeceIC5141 u Linux sustavu.Ali kad koristim "Analogni okoliš", CadenceIC pokazuje:
* * Nije greška uspostaviti vezu s SacnWave, molimo izlaz i ponovno pokrenuti radni.

Ne znam zašto je ovo pogreška.Pomozite mi, molim!

provjeriti svoj put, osiguranja put uključena scanwave je setted

To je smjer na izvršavanje datoteke, gdje executre kartoteka može biti finded.
set path = (/ / bin $ C (at) dencepath)

Bok, visualart: što je znači "set path = (/ / bin $ C (at) dencepath)"?Možete li to detaljnije explian?

otvoriti i uređivati. cshrc datoteku.
Staviti "set path = (/ / bin $ C (at) dencepath)" u ovoj datoteci.
$ C (at) dencepath je direktorij gdje je instaliran kadenca.
Možete provjeriti da upišete "koji icfb" u terminal prozoru

Bok

Mislim da će vam pomoći.

plz proći kroz njega i pustiti mene znati ako ima bilo koji problem.Poruka o pogrešci:

* Greška * Nije moguće pokrenuti Wavescan.Molimo Vas da izađete work-bench i pokušajte ponovno.Ako je ovo pogreška nastavi kontaktirajte Customer Support.Problem izjavu:

Pokrenuli ste IC5141.Prilikom pokretanja Analogni Design Environment, ste primjetili sljedeću poruku o pogrešci u CIW: * Greška * Nije moguće pokrenuti Wavescan.Molimo Vas da izađete work-bench i pokušajte ponovno.Ako je ovo pogreška nastavi kontaktirajte Customer Support.

Softver utvrde prekid na RH Linux 8.0 i čini se da se pojavljuju na RHEL3.0 radna stanica, koji je podržan od strane kadenca.

Vi provjerite da LD_ASSUME_KERNEL postavljen na 2.4.1.Hijerarhije Urednik i cdsdoc također greška kada se na nju pozivati samo na ovom operativnom sustavu.

Zašto ste dobivanje te pogreške?Rješenje:

Workaround to ponovno podizanje sustava sa dodatnim zastavu na čizma liniji, dodajući 'noexec = off' na liniji kernela za dizanje.To je normalno konfigurirana putem / etc / grub.conf uzorak je ispod."Je test" konfiguracija je čvrst inačici.
----------------------------------
# Grub.conf
#
# Imajte na umu da ne morate ponovo grub nakon napravljenih izmjena u ovom datoteku
# OBAVIJEST: Imate / boot particiju.To znači da
# All kernel i initrd staze su u odnosu na / boot /, na pr.# Root (hd0, 0)
# Kernel / vmlinuz-verzija ro root = / dev/sda6 # initrd / initrd-version.img
# boot = / dev / sda
default = 0
timeout = 10
splashimage = (hd0, 0) / grub / splash.xpm.gz
naslov Red Hat Enterprise Linux WS (2.4.21-15.0.2.EL)
root (hd0, 0)
kernel / vmlinuz-2.4.21-15.0.2.EL ro root = LABEL = /
initrd / initrd-2.4.21-15.0.2.EL.img
naslov Red Hat Enterprise Linux WS TEST (2.4.21-15.0.2.EL)
root (hd0, 0)
kernel / vmlinuz-2.4.21-15.0.2.EL ro root = LABEL = / noexec = off
initrd / initrd-2.4.21-15.0.2.EL.img ----------------------------------- ------------------

Našto te čizma tvoj sistem, vidjet ćete dodatni ulaz za WS TEST konfiguracije.Provjerite jeste li odabrali taj ulaz sa gore / dolje tipke sa strelicama, a zatim pritisnite tipku Enter.

Nakon što ste zadovoljni workaround taj problem riješen, možete promijeniti u "default = 0" postavke u / etc / grub.conf automatski dignuti željeni oblik.

Dovoljno je izabrati druge mogućnosti vala u Analogna okoliš pogled.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back