Pitanje Inverter

E

EDA_hg81

Guest
kada na vlast invertera kao što 74LVT04, output impedance je visoka ili niska?

Hvala.

dok snaga na izlazna impedancija invertera je nula jer je trebalo održavati svoju vrijednost napona, bez obzira na količinu trenutnog to izljev ili izvora .....

Ako je niske impedancije, to znači naponski nivo izlazne snage na vrijeme je nula.

Right?

ako je impedancija izlaz je nula, to nije važno koliko corrent će toka, od V = Trenutni * impedancija.

ako je impedancija = 0.

tada V = 0.

zar ne?

ono što mi govorimo o je izlazna impedancija spoja i izlazna impedancija slici kao da su spojeni u seriju sa izlazom ....budući da se u našem slučaju impedancija kruga izlaz je nula kap iz izlaz na krug kako bi izlazni da smo dobili je nula, bez obzira na to koliko struje teče .....to ne znači krugove izlaz će biti nula ...

Pozdrav .....

EDA_81hg,
Te moć ištanje to uzeti u obzir ovaj način:
Ako se stavi je visoka, recimo 3V i output impedance je nula,
i ako ste put 1 kOhm opterećenje, struja će biti 3mA.
Ako stavite nulu ohm load, struja će biti beskonačno.
Uzdanica ovaj pomoć.
SH

ljubazno mi pomoći 12Vdc da 220vac 500watts gore inverter dijagram sklopa poslati to moj predati na poštu ili pokaži miDodano nakon 4 minuta:ugoditi predati na poštu mene uvijek za pomoćnikaDodano nakon 2 minute:moja e-mail je rielcom2000 (at) yahoo.co.ukDodano nakon 7 minuta:molimo vas pošaljite mene ovaj dijagram sklopa 12Vdc da 220vac 500watts goreDodano nakon 45 minuta:molimo vas pošaljite mene ovaj dijagram sklopa 12Vdc da 220vac 500watts gore

Ako sam koristiti RC-sklop za veću moć diže vrijeme da i invertera unosa diže vrijeme inverter slijedi I / O diže mjerenje vremena koje je postavila FPAG bez RC snage odlaganja.

Što je rezultat?

Neki tip je rekao ako se koristi na ovaj način inverter može biti oštećena.

Hvala.Added after 1 minute:Hvala svima toliko.

Ja to razumijem.

Možete li molimo Vas da navedete što FPAG je ...ja dont sjećati se što sasluša bilo koji pojam kao što je to ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back