PICkit 2 VPP napon pogreška ... pomoć: (

V

Villevissen

Guest
Hej, im koristeći PICkit, ali su naišli na problem, kad god sam pokušati otvoriti PICkit 2 softver ja dobiti poruka "PICkit 2 VPP napona pogrešku". Isprva sam mislio da je to bio moj PIC koji je stečen statički šok pa sam kupio nove, ali im još uvijek dobivanje istu poruku, to je moj programer koji nekako su se raspali? I njegova isti u MPLAB, tvrdi da postoji pogreška VPP napon:. (Sam promijenio USB porta, reinstalirati vidik (mada nisam ga ponovno zbog ovog problema), ali ionako im sve od ideje pa ja stvarno se nadam da netko od možda znate što učiniti :)

Koristite PICkit2 rješavanje problema alata i multimetar.

ah :) hmm dont imati multimetar, ali za rješavanje problema kaže da je kratka ili vrlo teška opterećenja, ali ja stvarno neznam što je uzrok da: S im pomoću demoboard koji ste dobili s PICkit 2 programer, tako da ne bi trebalo biti nikakvih hlačice ^ ^ hmm mada kad sam čep demo ploču od n testirati VPP kaže everythings redu.

Koristite li PICKit2 po prvi put? Ja se ove probleme kada igle nisu pravilno spojen ili je došlo do bilo kakve kratkog spoja između dvije igle koje će se koristiti za programiranje! Također se nadam da niste nadovezujući na MCLR pin na VCC dok programiranje! Pozdrav AJ

To su radili fino prije. n kao što sam rekao prije im koristeći demo ploču koja se isporučuje s njim, hmm možda pokušati napraviti novi jedan :) i MCLR pin ne bi trebao biti spojen na VCC ^ ^

[Quote = Villevissen] ah :) hmm dont imati multimetar, ali za rješavanje problema kaže da je kratka ili vrlo teška opterećenja, ali ja stvarno neznam što je uzrok da: S im pomoću demoboard koji ste dobili s PICkit 2 programer, tako da ne bi trebalo biti nikakvih hlačice ^ ^ hmm mada kad sam čep demo ploču od n testirati VPP kaže everythings redu [/quote] DMM troškovi samo pod $ 0,5 /. -. Ako ste student, možda ga možete koristiti bilo gdje.

Kupio sam jedan za oko US $ 2, nikada vidjeti jedan za 50Cents (US $).

[Quote = funnynypd] Kupio sam jedan za oko US $ 2, nikada vidjeti jedan za 50Cents (US $) [/quote] Oh, ja također značilo 5 $ / -. "." Općenito mi koristimo nakon valuta oznaka "Rs.250 / -" iznosilo bi oko 5 dolara / - to je uzeto kao decimalni a možda ste trebali 0,5 dolara

Ja sam učinio neke daljnje ispitivanje sad, ja napravio novi "demo ploču" iz jedne od tih labboards hehe ionako sada znam Vpp nije kratak, ali je i dalje tvrdi da je. Pokušao sam izvući VPP ali onda ona kaže: "Ne uređaj otkriven". Dakle, to je samo baciti programer out DA prozor? oh, ako tako što programer bi vi preporučili? :) Želite jeftini jednom ;)

Je li to raditi s WinXP ili na nekom drugom PC / laptop? Dok znatiželja ubija mačku, nestrpljivost možda ubija čovjeka dizajn. mi licemjerje izbaciti svaki stvar koja stvara problem. Ako PICKIT2 (pretpostavljam mikročip-a) ne rade za vas, sve ono što bi moglo ponašati na isti način. Neradnoj situacija je dao priliku učiti i postati više vješt i analitički. kao Bill pravom predložio, imati odgovarajuće alate za testiranje, tako da možete pristupiti logički.

hmm dobra ideja :) idem dolje na moj drug i testirati ga :) oh i bolestan pogledati što MM će koštati :)

[Quote = Villevissen] hmm dobra ideja :) idem dolje na moj drug i testirati ga :) oh i bolestan pogledati što MM će koštati :) [/quote] DMM bazi ispitivanja, može se obaviti u laboratoriju također koristeći svoj objekti. nije da morate potrošiti za to. BTW, zašto ne pokušati ga pokrenuti bez povezivanja s bilo kojeg vanjskog uređaja, hoće li ista poruka dolazi? onda je li vaš USB priključak daje iz preniska napon 4,5 V ili kao 3.3V?

Pokušala sam ne povezuju ništa programera, a zatim ga testirati, radi fino, ali kad sam spojiti VPP ona kaže da je njegova pogreška napon opet. Oh i ja bio dolje u mom prijateljima u sobi, a testiran ... Isti problem postoji: (

[Quote = Villevissen] Pokušala sam ne povezuju ništa programera, a zatim ga testirati, radi fino, ali kad sam spojiti VPP ona kaže da je njegova pogreška napon opet. Oh i ja bio dolje u mom prijateljima u sobi, a testiran ... Isti problem postoji: ([/quote] Sad vidim da li su pinovi tih Pickit2 pravilno spojen na pinove na meti znam jednog Microchip brodu gdje su ciljane igle su numeracije pogrešno tiskan po Microchip forumu Ne.. preokrenuti konektor odmah, ali provjerite je li stvarno igle 1 do 6 predstavljaju isti kao i na vašem brodu fizičkom promatranju komponenti. Konačno razgovarati s lokalnim mikročip podrške, a poznato je da oni će vam pomoći da vratite vaš Microchip-zabraniti visoka kurirske obračunava i amo na tebe glavom, iako.

Yeh igle su točne, ide tamo gdje su trebali :) Gonna otvoriti ulaznicu na mikročipovima :) podrške mjestu

Vjerojatno ste koristeći bs250 MOSFETs ... Nekako problematično, ali ja još uvijek ne znam zašto ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back