PIC Skupština: Kako da objavim niz?

N

neoaspilet11

Guest
Dečki,

Imam problem u PIC skupštini.

1.) Pretpostavimo sam varijabli poput ARG00 ARG01, ARG02, ARG03, ... ARGN, kako se mogu proglasiti ih kao niz elemenata reći ARG (0 do N)?

2.) Kako pristupiti enti array element za reći
npr. ARG (4)?

Na put ne bi trebao koristiti indirektni način adresiranja preko INDF i FSR registrima.
Je niz izjava withour moguće pomoću neizravnih načina adresiranja?

Hvala za bilo koji ideja.

Z pewnością nikogo nie zdziwi, że producenci w każdym segmencie rynku nieustannie eksperymentują i szukają nowych rozwiązań z nadzieją, że na nowo odkryją koło lub choćby zapoczątkują szaloną modę. Słuchawki kryjące się pod nazwą R3 ze stajni Brainwavz zdają się być całkiem dobrym przykładem próby ożywienia segmentu IEM-ów. Otóż producent postanowi...

Read more...

Quote:

1.) Pretpostavimo sam varijabli poput ARG00 ARG01, ARG02, ARG03, ... ARGN, kako se mogu proglasiti ih kao niz elemenata reći ARG (0 do N)?

Pozdrav Jonw0224,

Hvala,

Ali ja mislim da će biti prisiljeni da koristite INDF i FSR registrira jer je previše array ogromna.najmanje 120 elemenata i najviše 240 elemenata koji zauzimaju nekoliko banaka RAM registers.Njegova prilično zamorno jer prospojni banke u kodiranje.Ipak sam napravio kod sinoć da snabdjevanje 240 elemenata i Internet utvrde savršeno prekid.

Hvala vama i sretna nova godina

neoaspilet11

Slažem se, općenito je najjednostavnija za korištenje FSR i registre INDF za rukovanje polja.Ja ću priznati, ovo je lukav sa nekoliko banaka i ti definitivno ne želite koristiti uvjetni sastaviti petlja sam predložio.

Sretno i sretna nova godina za vas previše

-jonathan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back