PIC MCU sinusni inverter samostalan dizajn

T

Taner

Guest
Pozdrav prijatelji, napravio sam svoj pretvarač s PIC16F876A sa 12VDC ulaz i izlaz (220VAC 50Hz), durenje = 500W. Krug i softver (za CCS PCWH), ovdje :: D

Lijep rad i pokušao osmisliti na korištenje TIRISTORA i 8051 radio u redu

Što je s PCB-ima, možete li molimo vas da ga upload. Ili poslati jasnu shemu

imam softver za prebacivanje sinusni based pretvarača. I ja ga testirati u moje sveučilišne lab.I će ga objaviti u dva tjedna s

[Quote = Tanera] Bok prijatelji, napravio sam svoj pretvarač s PIC16F876A sa 12VDC ulaz i izlaz (220VAC 50Hz), durenje = 500W. Krug i softver (za CCS PCWH), ovdje :: D [/quote] Ovaj dizajn je previše complecated. Trebam nešto jednostavno

Bok, ja sam iz Iraka mogli poslati jasnu SCH. PCB i to je super!

Pozdrav prijatelji, bio sam redizajn krug u sinusni pretvarač s PIC16F876A MCU u Аltium Designer Summer 08, a možete napraviti svoj vlastiti PCB. A ovdje su 3 knjižnice vezane uz električnih krugova. Srdačan pozdrav: Tanera: D

hi Tanera može li molimo vas pošaljite mi izvorni kod za PIC 16 _sinewave pretvarača im čekivanje za tvoj odgovor. Zahvaljujući karthick

Dragi halo trebam to Аltium dizajn softver Designer Summer 08 whare ja mogu dobiti to ...... Srdačan pozdrav khurram Farooq [quote = Tanera] Bok prijatelji, bio sam redizajn krug u sinusni pretvarač s PIC16F876A MCU u Аltium Designer Summer 08, a možete napraviti svoj vlastiti PCB. A ovdje su 3 knjižnice vezane uz električnih krugova. Srdačan pozdrav: Tanera: D [/quote]

Sine Wave Inverter pomoću mikrokontrolera PIC16F84A check this out [url = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] YouTube - Sine Wave Inverter pomoću mikrokontrolera PIC16F84A [/url]

Sine Wave Inverter pomoću mikrokontrolera PIC16F84A check this out [url = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] YouTube - Sine Wave Inverter pomoću mikrokontrolera PIC16F84A [/url] [/ QUOTE ] lijep projekt .. pl upload shematski i hex kod također

OK dečki ja ću uploadati HEX datoteku tipke + shematski vrlo brzo

Dragi Tanera, vidio sam shema pretvarača sinusni val. Htio sam koristiti trenutni mjerni krug i pokušao provesti za mjerenje struje. Sam zamijenio 100 ohma otpor sa 33 ohma i 1.5k sa 500 ohma otpor kao omjer CT red je 1000:3. Kada struje opterećenja povećava se do 5A izlazni napon na current_h smanjuje i počinje nakon povećanja opterećenja tekuće povećava više od 5 A. Možete li molim vas objasniti rad trenutnog mjernog kruga? Gledati prema naprijed za vas.

hi mushfiqur04, mjerenje struje krug, sastoji se od CT (strujni transformator) i dva inverting pojačalo (OP U1B i U1C), koji čine dva curent za pretvarača napona, jedan za male mjerenje struje (U1C), i jedan za visoko mjerenje struje (U1B ). Izlazni signali dviju pretvarači shold biti sinusoidnim naponi (max. + / - 2V), u odnosu na sredini 5V napajanje (2.5V). I dva signali obrnut jedni druge.

Tanera, postoje određeni temeljni da morate objasniti koji će poboljšati ili promijeniti svoj dizajn ili čak za beginer poput mene. 1. u izgled-up tablice svoj dizajn, zašto ste odabrali 831 kao amplituda, a ne bilo koje druge vrijednosti kao što su 200 ili 470? 2. Kako vam generirati napona stol za korekciju? ako bilo tko od nas kao beginer će imati koristi / učiti od svog dizajna gore pitanje je potrebno temeljito objašnjenje, tako da ako jedan trebati izraditi još jedan pretvarač u cijelosti može početi od početka pravi dobar. može hameeds01 molimo vas da nas vidi svoje shema za inverter s 16f84? pozdrav, babalola.

hi mushfiqur04, mjerenje struje krug, sastoji se od CT (strujni transformator) i dva inverting pojačalo (OP U1B i U1C), koji čine dva curent za pretvarača napona, jedan za male mjerenje struje (U1C), a jedan za višu mjerenje struje (U1B). Izlazni signali dviju pretvarači shold biti sinusoidnim naponi (max. + / - 2V), u odnosu na sredini 5V napajanje (2.5V). I dva signali obrnut jedni prema drugima.
Dragi Tanera, Hvala za odgovor. I izlaz je sinusna. No, je li ponašanje izlazne pristanka kao što sam spomenuo u mom ranije poruke. Također je to ok, ako sam koristiti 2V Zener dioda umjesto 2.4V? Što bi trebao biti idealan omjer trans CT za ckt? Srdačan pozdrav Mushfiq

Dragi Tanera, Hvala za odgovor. I izlaz je sinusna. No, je li ponašanje izlazne pristanka kao što sam spomenuo u mom ranije poruke. Također je to ok, ako sam koristiti 2V Zener dioda umjesto 2.4V? Što bi trebao biti idealan omjer trans CT za ckt? Srdačan pozdrav Mushfiq
draga mushfiq što je idealno trans omjer CT za stabilizatora?

Dragi Sahu, i ja sam težak to shvatiti veličinu CT za različite primjene. Mislim da ako je vaš stabilizator je 1000VA ili veća od 1000:1 će raditi. Hvala Pozdrav Mushfiq [QUOTE = sahu; 829204]? Dragi mushfiq što je idealno trans omjer CT za stabilizatora [/QUOTE]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back