T
Taner
Guest
Pozdrav prijatelji, napravio sam svoj pretvarač s PIC16F876A sa 12VDC ulaz i izlaz (220VAC 50Hz), durenje = 500W. Krug i softver (za CCS PCWH), ovdje :: D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sine Wave Inverter pomoću mikrokontrolera PIC16F84A check this out [url = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] YouTube - Sine Wave Inverter pomoću mikrokontrolera PIC16F84A [/url] [/ QUOTE ] lijep projekt .. pl upload shematski i hex kod također
Dragi Tanera, Hvala za odgovor. I izlaz je sinusna. No, je li ponašanje izlazne pristanka kao što sam spomenuo u mom ranije poruke. Također je to ok, ako sam koristiti 2V Zener dioda umjesto 2.4V? Što bi trebao biti idealan omjer trans CT za ckt? Srdačan pozdrav Mushfiqhi mushfiqur04, mjerenje struje krug, sastoji se od CT (strujni transformator) i dva inverting pojačalo (OP U1B i U1C), koji čine dva curent za pretvarača napona, jedan za male mjerenje struje (U1C), a jedan za višu mjerenje struje (U1B). Izlazni signali dviju pretvarači shold biti sinusoidnim naponi (max. + / - 2V), u odnosu na sredini 5V napajanje (2.5V). I dva signali obrnut jedni prema drugima.
draga mushfiq što je idealno trans omjer CT za stabilizatora?Dragi Tanera, Hvala za odgovor. I izlaz je sinusna. No, je li ponašanje izlazne pristanka kao što sam spomenuo u mom ranije poruke. Također je to ok, ako sam koristiti 2V Zener dioda umjesto 2.4V? Što bi trebao biti idealan omjer trans CT za ckt? Srdačan pozdrav Mushfiq