PIC 16F877A

D

Dragondoc21

Guest
Hej svima Ja sam nova ovdje, ali potreba neki pomoć trebam program PIC 16F877A razlikovati dvije druge PIC mikrokontrolera.Sam mislio korištenja zalogaj za prepoznavanje između svake dvije Pics theywould idealno biti povezan sa wirelessley TX / RX par na svakom PIC-a.Bilo koji ideja?

Bok
molimo explaine u više detalja tako da možemo Vam pomoći
hvala

Pa basiclly činim projekt gdje trebam imati 2 reda sa svakim 8 mjesta.Što JA želim učiniti je iskoristiti 8 bita adrese odrediti između redova i sjedala.Ono što sam do sada je sjedište obratio u 3 bitna binarna.8 bita binarnog sam adresu želim postaviti će posljednja 3 bita identificira sjedala.4. i 5. bit će red 1 ili redak 2.6. bit će ili isključivanje i zadnja dva bita se nije dodijeljeno.Dakle, ako sjedalo 1 redak 2 je na to će se 00.110.001.Seat 2 red 1 00101010.

Plan svoje primanje PIC da odgovore samo na odgovarajući bitni, kao što je rekao ili 4. ili 5. bitni.

Ok imam jedan redak rad u potpunosti sada trebam da vidim kako se proširiti za dva reda kao što je ono što bi ja iskoristiti ako drukčije izjave?Mogu li poslati mi kod na taj način mogu saznati kako to ček dva različita reda.JA stvarno potreba pomoć s sintaksa više od svega!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back