pH sklop

K

kfng

Guest
Želim schematics za izgradnju pH sklop.Ja već imam sondu HI 1286 Hanna iz instrumenta.Svi mi treba sad je sklop zajedno s op-amp kako bi bili sigurni da je izlaz na pic.

Ja pregledavati internet i našao neke schematics, ali neke od komponenti werent pronađeno odavde.Ja sam iz Malezije.Ja direly trebate pomoć u momački.svatko.Radije bih jednostavno i lagano shematske.

hvala

Bok draga,

ja radim u području analitičke i ugleda mnoge pH metara, ali još uvijek nisu u mogućnosti da imaju bilo kakve krug i mislim da je vrlo teško pronaći jedan krug dok je najbolja stvar kod mene je taj da bilo koji kontakt sa pH metar popravak osoba i nadam se u bi dobili potrebnu stvar.

kfng wrote:

Želim schematics za izgradnju pH sklop.
Ja već imam sondu HI 1286 Hanna iz instrumenta.
Svi mi treba sad je sklop zajedno s op-amp kako bi bili sigurni da je izlaz na pic.Ja pregledavati internet i našao neke schematics, ali neke od komponenti werent pronađeno odavde.
Ja sam iz Malezije.
Ja direly trebate pomoć u momački.
svatko.
Radije bih jednostavno i lagano shematske.hvala

Hvala Vicky.Cijenim ur komentare.hvala ti

xxargs.Da, pročitao iz knjiga koje pH sklop zahtijeva konfiguracija u spomenuti.FET op input pojačala.To je zato što moj pH sonda se sastoji od stakla pa je impedancija je visoka.nešto slično.

međutim, sklop iz knjige je previše komplicirano.sam mislio JA mogao imati jednostavniji onaj koji radi.ja sam koristeći TL 081 FET

ok ja mislim da je dobio sklop nego wat Abt sondu.Ja sam kupio HI1286 poput gore navedenih i ona dolazi s BNC glavu.Ja dont znati wat je.I rez od glave i pronađeno 2 žice.1 žica u unutarnji promjer izolirani plastičnim a drugi u izvana.Kako mogu povezati ove

kfng wrote:

ok ja mislim da je dobio sklop nego wat Abt sondu.
Ja sam kupio HI1286 poput gore navedenih i ona dolazi s BNC glavu.
Ja dont znati wat je.
I rez od glave i pronađeno 2 žice.
1 žica u unutarnji promjer izolirani plastičnim a drugi u izvana.
Kako mogu povezati ove

o data sheet link: ako imam data sheet za to, ja ću je definitivno pošta Internet ovdje i wouldnt ima toliko poteškoća oko molba ppl o tome.ionako je napravljen od plastike, dok je iznutra sadrži neku vrstu gela uz čašu savjet.

unutrašnja žica ve je i da su zaštićeni vanjski je-ve.ali sada sve trebam je djelatan samostalno konstruirati sklop

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back