Peak Atlas Poluvodički Analyser - iskustva?

F

FoxyRick

Guest
Hi all,

Ja razmišljam o kupnji vrha Atlas DCR Poluvodički Analyser (Božićni poklon za sebe).Pogledajte ovdje:

http://www.peakelec.co.uk/content/products/atlasca.html

Prije nego što sam potrošiti teško zarađen novac, je bilo tko koristi jedan od ovih?Bilo koji dobar / loš komentari?

Koristi Očekujem su:

1.Testing semi nepoznati's (Imam puno)
2.Provjera mrtva ili out-of-spec dijelova / rješavanje problema
3.Matching tranzistora za audio pojačala

Sve od amatera perspektive.Bilo koji komentari dečki i djevojke?

FoxyRick

Kupio sam jedan krajem prošle godine, a ukupni mogu reći da dobro radi.Nekoliko nedostataka po mom mišljenju su da ne može razlikovati mozgova iz izvora na JFET, a ne briga za činjenicu da Internet pričepiti ono samo isključuje nakon 30 sekundi ako ne gurati jedan svitak gumbe.Sam vidio da je došao dolje u cijeni nedavno.Kao alternativa, možda želite pogledati koji Michel Waleczek dizajniran.Možete obaviti traženje za njega pod "autor" EDA ovdje na forum i naći mjesta za Tranzistor tester. Michel's latest firmvera čini sve da Peak Atlas će učiniti, više ga ne prepoznaje D & S na JFETs plus vam daje RDSon vrijednost, će utvrditi unijunction i tranzistore, možete testirati optocouplers s njim. Znam da je on trenutno je kitting Analizirati i dobivanje spremna kako bi ga neko vrijeme na raspolaganju sljedeći mjesec. pošta mene direktno ako to želite i ja vam može dati neke dodatne informacije .

HTH - Mike

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back