PCB Design

T

TUnicorn

Guest
Koristim "PR otel" 2004 za izradu PCB moj, ali ima nekih problema u autorouting.
Trebam Moćnu softver nego "PR otel".
Ugoditi pomoć mene.
Thanks for your help.

Snažan je vrlo Opći pojam u CAD alatima.

Autorouting obično zahtijeva da se prethodno dizajner fizička ograničenja i izboru algoritmi usmjeravanja, prilagoditi zadane preporučene postavke, promijeniti dizajn pravila i smjernice usmjeravanje itd.

Snažan u mnogim slučajevima ovise puno o tome kako ste postavili uvjete za autorouting.

Moćnu one na tržištu variraju od pojedinačnih, neki bi radije kadenca Allegro, neki bi radije HP MentorGraphics, neki bi radije P * otel 99 SE ili DXP, neki bi radije jastučići (bivši Power PCB), neki bi radije Eagle i tako dalje. ..Sve ove spomenute su popularne one koje se koriste u industriji.

Moćnu ovisi o vrsti PCB, vrstu i broj komponenti za spajanje, gustoce netlist, algoritmi usmjeravanja je dostupan
i sl.

Ako ste se govori o nacrtu alat sa autorouter moći upravljati mnogim slojevima i sa mnogo (mislim mnogo) specifikacije i ograničenja, onda ja to preporučiti "Mentor Graphics" alat; PCB ekspedicije.
To je radi fino sa mnom do sada
Iako je knjižnica može izgledati vrlo prazna mnogim dizajnerima.
Ali, onda bi mogli raditi s Orcad's library manager i na kraju migrirati vaš dizajn na PCB ekspedicije.
Nadam se da su pomogli na bilo koji način.

Pokušajte TopoR, http://www.freestyleteam.com/en/products/topor/ je većina jednostavna za korištenje, brz i moćan autorouter sam ikada vidio_Obično je staza jednostavan PCB u manje od minute, isporuku kolosijeka dužine oko 10% manje i broj vias oko 50% manje nego Specctra ili bilo koji drugi autorouter.Ako je Vaš odbor ima manje od 125 mrežama možete koristiti TopoR Lite, koji je besplatan.

Imam puno autorouted postere sa P * otel Našao sam ga th bset daleko.
Kada želite auto put jedan PCB thers nekoliko stvar koju trebate uzeti u obzir.komponentu izgled Vaše PCB je ne samo dobar ispuštajući komponente bilo koji gdje okrugli odbora inače će to učiniti teže za auto put je sam rekao sam učinio malo komplicirano PCB layouts.and je ohter stvar je veličina vašeg PCB kao što je rekao i iznad njega je i tako kako ste postavili automatsko ruter gore.
Ako želite da se vaše PM me shematske i PCB file a ja ću vidjeti što mogu učiniti za vas.ili samo PCB, ali stvarno mi treba kao i shematski

wizpic

wizpic wrote:

Imam puno autorouted postere sa P * otel Našao sam ga th bset daleko.

Najvjerojatnije niste koristili P * otel desno.JA pogodak svoj '' moćan 'dovoljno za svoj dizajn.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back