PC baziran analizator spektra pitanje?

M

mudrik

Guest
Imam vanjski TV tuner za računalo (Haupage sa USB).
Kako ga mogu koristiti kao PC-baziran analitičku obradu spektra.
Je bilo tko softver za napraviti ovaj?

hvala

mudrik

Firma PanRAM, raczej większości słyszana po raz pierwszy, została założona w 1994 roku i od wielu lat zajmuje się w swoich fabrykach produkcją highendowych pamięci dla innych marek. Ich wydajność czasami dochodzi nawet do 3 milionów sztuk w ciągu jednego miesiąca. Aktualnie producent postanowił wykorzystać swoje doświadczenia i wypuścił serię pod w...

Read more...

Postoje neki LAN kartica koje se mogu koristiti kao 2,4-2,5 GHz analizatora spektra.To je moguće jer su ugrađeni signala funkcije kojima se može pristupiti.

Ja ću valjda da TV prijamnik ne mogu koristiti učinkovito zbog sljedećih razloga:
1) većina tv tunera imaju AC zajedno demodulators, tj. oni ne reagiraju na nemoduliran RF signale.Na taj način bilo koji izlaz će biti zbog AM modulacija na primljeni signal only.CW i FM modulirani izvora neće se vidjeti.Osim ako postoji jačine signala u funkciju već izgrađen, to će biti jedan od glavnih showstopper.
2) 125 kanala tuning kapacitet zvuči kao mnogo, ali je branič bend između kanala gdje unutarnji filter će baciti RF signala.Imat ćete teško vidjeti signala između tih kanala frekvencije, osim ako imate potpuni pristup prijemnik s PLL da program mnogo više kanala nego što je namijenjen.

Hvala Biff za svoj odgovor.

Na početku, u procesu postaviti sve moguće odašiljači TV biti
primili smo pomesti cijeli frekvencijski intervall (mislim VHF i UHF).
I govori o tuner, primljeni signal je jak ili slab, pa je
doista primarni posao analizator spektra.
I'am niste sigurni pristup tuner za vanjsko čišćenje i za
otkrivanje razina signala, je li moguće?

pozdravi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back