PC Audio Line-u

A

aghielan

Guest
Kako čitati signal i podesiti brzina uzorkovanja iz PC audio Line-u.Koja je adresa?ugoditi pomoć mene na ovu temu.Hvala unaprijed ..

Napravite hvatanje tampon u DirectSound koji je dio DirectX SDK.To će vam omogućiti da postavite uzorkovanja (vjerujem da neke kartice jesu tvrdo-ožičen za nekoliko frekvencije dok drugi dopustiti svakom slučaju, ali nisam previše siguran, uvijek sam koristio standardni 44 KHz stope).Ja vjerujem također vam omogućuje da uzorak u stereo ili mono.Također možete pumpa podatke u izlazni i stvoriti tampon FX lanca na taj output, to je gdje se dobiva prava zabava.JA iskorišten Internet to prepisati faksu laboratoriju koji je digitalno filtriranje sa ISA karticu koja uzorkovani na 15 KHz, u starom DOX Kutija koja je tekla na 8 MHz.Bilo je na njemu posljednji noge, pa mi je hvatanje u DirectSound.Studenti tada morao napisati funkciju filtera za pretvaranje sirovih uzoraka u filtrirane uzoraka i filtrira uzorci su poslani na izlaz tampon koja se mjeri na temelju opsega.Instruktor me ljubio da je jedna.
Da biste dobili na s njim, vjerujem da postoji ekvivalent neke vrste zvuka za unos u OpenGL SDK, ali ti bi to provjeriti.CreativeLabs ima OpenAL SDK koji omogućuje stvaranje hvatanje odbojnika, ali nikad nisam ga koristi.Java ima (mislim) neke vrste zvuka klase koji omogućuje snimanje zvuka ulaz.Ali sve u svemu, mislim da su najbolji off za napraviti Internet sa DirectSound u VB i VC .

Naravno, ako netko ima naočale na Soundblaster registara i zna čitati direktno uzorkovanja koji bi mogli biti najbolji način da ide.Jedino se sjećam bili su za SB16 brodu Brodsky, a ja ne znam da li se primjenjuju na nove ploče.Probati ovaj povezati za to izravno u SB registrima:

http://homepages.cae.wisc.edu/ ~ brodskye/sb16doc/sb16doc.html

Hvala za info ... Ima li bilo kakve reference / npr. nazvati ovu funkciju u VB6?Hvala unaprijed.Pozdrav,aghie

Ja sam se WaveLib za hvatanje audio iz izravni ulaz.Možete traženje za to i naći mnogo primjera.Prednost je da se ništa instalirati - to dobiva sastavljen u svoj kôd.
Ako se odlučite za korištenje sirove registrirate sučelje za svoju zvučnu karticu, vaša prijava neće biti prenosiv.To znači da će raditi samo s jednom zvučnu karticu.
Ako odaberete korištenje SDK kao DirectSound ili WaveLib, to će biti prenosiv i raditi s bilo koje zvučnu karticu jer svaka zvučna kartica će imati vlastiti vozač Installer i pružiti Generičko sučelje.
Prilikom ispitivanja, provjerite da li ste za postavljanje Audio Mixer ispravno (najviše zadane postavke će se isključiti izravni ulaz u korist mic input) ili nećete dobiti bilo koji zvuk čak i ako je vaš kod radi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back