Pad napona preko tekućeg izvora

A

antaryami.mt.er09

Guest
Bok ... može li mi itko reći kako se može izračunati pad napona preko strujnog izvora u prisustvu još komponenti?

Strujni izvor ima svoj napon definiran svojim opterećenjem. V = IZ. Napon izvor ima svoju struju definiran svojim opterećenjem. I = V / Z.

strujni izvor ima svoj napon definiran svojim opterećenjem. V = IZ. Napon izvor ima svoju struju definiran svojim opterećenjem. I = V / Z.
recimo imam diffirential pojačalo i rep trenutni izvor 10mA i VDD = 5 v.How mogu izračunati pad napona. Nakon simulacije pokazuje VSAT = neki napon.

ja sam pridaje sliku [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post dodan u 11:19 ---------- Prethodni post je bio u 11.: 16 ---------- [/SIZE] [/COLOR]
u shemi sam pokazala mos kao struja izvor. Ako sam ga zamijeniti s trenutnom izvora I1 onda kako mogu izračunati pad napona preko njega

Krug je niz Isource i Z, gdje Z je impedancija zbog RL i Mos. U principu, ako Vi je napon preko Isource, bit će: (Vdd-Vss) = VI + Z * Iss Ako su dva MOS odvezao alternativno u provođenju, Z će biti približno jednaka RL tako VI = (Vdd-Vss) - RL * Iss Ako, umjesto toga, oni mogu, pod određenim circustancies, otići iz oba otvorena za oba zatvorenom prolazi kroz linearne regiji: Obje otvoren: Vi = 0 budući Z šatoru na beskonačno - To je najmanja moguća trenutna Oba zatvorena Vi = (Vdd-Vss)-RL * Iss / 2 od twor RL su paralelno - Ovo je najveća moguća trenutni linearni zona, ovisi od impedancije svakog MOS kanala

Uz pretpostavku da kratki Vin na izvor istosmjernog napona, napona će biti Vin-VGS, gdje VGS ovdje se izračunava na pola repa struje. Ako Vin nije spojen, onda možemo pretpostaviti Vin je velik, tako da svi tekući samo teče u jednom ogranku diferencijalne paru. Pad napona onda će biti Vin-VGS, gdje VGS ovdje se obračunava na puni rep struje. Kao koristite idealnu trenutni izvor, njegov pad napona može biti pozitivna, negativna, što god se uklapa u navedene uvjete, to je funkcija Vin i VGS.

Možete razmotriti slučaj gdje Vin je kratko spojeno na nekom ulaznom naponu. Ako Vin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back