P-CAD 2004 sudska istraga

E

EPP

Guest
Gdje mogu naći P-CAD 2004 ili 2002 sudska istraga preuzimanje datoteka?Ona ne postoji na službenim stranicama.
Hvala.

Ako se registrirate na mjestu oni poslati probni CD-a za svoj dom.

leomecma

leomecma wrote:

Ako se registrirate na mjestu oni poslati probni CD-a za svoj dom.leomecma

možete preuzeti ovdje suđenje PCAD2004
http://www.altium.com/pcad/resources/downloads/trial/P-CAD2004_Trial_nolibs_sp1.zip
Morate skinuti libs odvojeno (link gore inludes neke osnovne libs only)

fdemir wrote:

možete preuzeti ovdje suđenje PCAD2004

h ** p: / / www. ltium.com/pcad/resources/downloads/trial/P-CAD2004_Trial_nolibs_sp1.zip @

Morate skinuti libs odvojeno (link gore inludes neke osnovne libs only)

oni će poslati lozinku za ovaj zip file poslije ćete biti registrirani na web-mjestu za preuzimanje kit.

Sergiu_Q wrote:

oni će poslati lozinku za ovaj zip file poslije ćete biti registrirani na web-mjestu za preuzimanje kit.

Žao mi je.Ja forgetten dati lozinku.
lozinka: 6NEWJGBHSR4WZQPWGL2U89PCG8RCSW

Bok!
Možete li mi dobiti P-CAD 2004 sudska istraga (release date 15. December.2004) za download.Verzija s integriranim SP1 imaju nekih problema za mene.
Hvala.

pogled na ovaj link:

http://www.pcad.com/resources/downloads/u će se tražiti da unesete podatke i onda to u može preuzimanje datoteka softver tako lako ...

zaki_shan wrote:

pogled na ovaj link:h ** p: / / www.pcad.com/resources/downloads/u će se tražiti da unesete podatke i onda to u može preuzimanje datoteka softver tako lako ...

Nego Fdemir za dijeljenje ....... Gdje mogu dobiti iz knjižnice ..... to nema knjižnice!!

Želim napraviti ispravak ..... sudska istraga softver ima neke knjižnice .... nisam vidio da je u pcad mapu prije ....
EPP Nego, ja sam posjetio stranice prije objavljivanja, ali ga pita za ime i lozinku ........ moći u davati mene izravnu vezu na gdje svi ja mogu preuzimanje datoteka više od knjižnice .....
thanx

MNomanA wrote:

Želim napraviti ispravak ..... sudska istraga softver ima neke knjižnice .... nisam vidio da je u pcad mapu prije ....

EPP Nego, ja sam posjetio stranice prije objavljivanja, ali ga pita za ime i lozinku ........ moći u davati mene izravnu vezu na gdje svi ja mogu preuzimanje datoteka više od knjižnice .....

thanx

Oh yeah! Got it ....Nego ....
Mislim da sam bio događaj nešto izvrnut prije nego što je bilo tražeći ime .........
Nego EPP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back