output buffer u mlinar opamp

P

pugongying

Guest
Prvo, mislim da ako želimo voziti otpora opterećenja, moramo dodati izlaz tampon za opamp.
Kada nema izlaz tampon, naknade kondenzator (Miller kondenzator) je između fisrt i seconde pozornici

onda ćemo dodati još pozornici, naziv je treće faze, tako da je moj point je da kako se mi naknadu staviti kondenzator (Miller kondenzator):
između prve i druge faze?
ili između prve i treće faze?

Između prve i treće faze, ako ste koristeći izvor sljedbenik kao treće faze.

Dva pola koja su najbliži podrijetlo s-ravnine će se formirati output čvor u prvoj fazi i izlazni čvor druge faze.Treći pol stvorena na izlazni čvor treće faze će biti otac daleko zbog niske izlazne impedancije izvora sljedbenik.

[To pretpostavlja da se u drugoj fazi je zajednički izvor fazi i treće faze je izvor sljedbenik]

Vi ćete morati dodati kondenzator mlinar je između prve faze proizvodnje i druga faza izlaz.Još jedan kondenzator svibanj isto tako biti potrebno između prve faze proizvodnje i treće faze izlaz, ali samo ako se opterećenje kondenzatora dovoljno visoka da bi izlazni čvor kolac dovoljno blizu.

Nadam se da to pomaže.

S poštovanjem
Sachin

To ovisi o vašem stilu tampon.Ako tampon opamp kao OTA, zatim vam potrebna dva kape - jedan između prvog i drugoj fazi, drugi između druge i treće faze.Ako koristite souce sljedbenik, onda te samo jedan kapu između 1. i 2. stupanj.

Mislim, gdje staviti kapu naknade ovisi o tome gdje je dominantna pola.Na taj način možete primijeniti ovaj mlinar kapa do pukotina dominantnih polova i drugi stup dalje da biste dobili više faza margina.

hvala za sve vas.
Shvaćam da je osnovno pravilo je da nađete dominantan pol i drugi stup, a zatim pokušajte ih podijeliti.

Još jedno pitanje koje se odnosi na ovu vrstu strukture je u tome kako možemo razmotriti nule?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back