oscilirajući Preamp

S

smuel

Guest
Bok,

Ja sam sagradio gitara amp koristeći sheme na ovim stranicama http://sound.westhost.com/project27.htm

To je uglavnom rad prekid, ali našto ja zvrčka 'svijetli' prekidač, opamp odlazi u oscilaciju.Ja sam zaobišao i moć igle do tla s 0.1uF keramike, te sam ga pokušao sa power amp iskopčan, tako da je definitivno dobio nešto za napraviti sa opamp.

To moglo biti zbog nedostatka sheilding od napajanja?Tu je oko 15 cm između odbora preamp i PSU, ali nisam dobio bilo sheilding.

Isto tako, kad sam okrenuti oba volumen, master i sve na putu prema dolje, nalazi se 'pop' onda sasvim Hum.Čim se jedno od njih je okrenut gore opet, tu je i 'pop' onda sve radi u redu.

Bilo koji ideja?

Thanks a lot

Sam

možda prvo biste trebali provjeriti i vraćati se korak po korak od ulaza do izlaza, w dijagram i provjerite za lemljenje mostova, loši vojnici i voli, ispravan polaritet orijentaciju dides i kape.
Ja sam sagradio stvari iz tog mjesta previše.
i oni također imaju sekciju kako bi vam pomoglo toublrshoot svoje projekte.
oni navika vam pomoći u rješavanju konkretnih problema, ali ti možda cantry

Imate li PCB-ima iz Roda Elliot, ili ste to učinili sami?Imam graditi 3. ovoga Preamp Amp na moj zajednice i oni rade sve u redu.Što OP pojačala koristite?Ako koristite OPA2134 morate staviti 10uF 100nF snage iz svake igle na tlu najbliže moguće OP-amp i 10uF 100nF izmedju i - moć igla direktno na OP-amp.Ja preferd TL072 - to nije tako miran kao OPA nego što gitara amp smrt je miran.

Ako želite da ja vas mogu pijesak moje PCB lay-out za preamp i power amp.

Živjeli

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back