ORCAD hvatanje cis pogreška [net0016]

C

chuzkin

Guest
Bok svima. Ja sam stvaranje shematski hvatanje u cis, ali kad sam pokrenuti BOM, sljedeća pogreška pojavljuje: ERROR [NET0016] Nema udruga za datoteke% s.. Konfiguracija to u File Manager. BOM Gotovo. Također, kada sam dvaput kliknite na bilo koji dio u shematski (pristup nekretnine EDITOR), a zatim pokušati zatvoriti X na gore desnom kutu, pojavljuje se sljedeća poruka: ORCAD CAPTURE uskraćen pristup na neimenovane datoteku i kada se pokušavaju zatvoriti UHVATI CIS , ista poruka repeteadly i ne mogu zatvoriti (ja hace prisiliti pomoću task manager). Verzija je OrCAD 9,0 Srdačan pozdrav.

Ja sam stvaranje shematski hvatanje u cis, ali kad sam pokrenuti BOM, sljedeća pogreška pojavljuje: ERROR [NET0016] Nema udruga za datoteke% s.. Konfiguracija to u File Manager. BOM Gotovo.
imam tu istu pogrešku. Sve sam učinio je otići u direktorij gdje ste rekli OrCAD spremiti. Bom datoteku, odaberite, idite na Properties, i promijeniti svoje otvara s programom na WordPad. To još uvijek ne otvaraju izravno za mene kad sam odaberite opciju View izlaz u OrCAD, ali na ovaj način i dalje možete vidjeti svoj BOM. BTW, možete ga otvoriti sa Notepad kao dobro. Žao nam je što ne mogu vam pomoći s vašim drugi problem. Sretno!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back