openSUSE Linux 10,2 uvesti koga u službu - hladan

B

Buenos

Guest
bok.

Pokušao sam instalirati SUSE otvoren od DVD-a na moj laptop Asus A6M, ali freezed.
po prvi put sam pokušao normalno instalirati, to freezed na početku, onda sam pokušao instalirati sef, također freezed na početku, onda sam pokušao "uvesti koga u službu sa ACPI" onda freezed na kraju: confin hardver, a zatim prebaciti u tekst modu, učitati neke stvari, početak Yast2.na ovom pinta je freezed.
Pokušao sam još jedan linux: Uhu-Linux, njegov rad, ali ja želim suse na moj PC.
i naravno prozori također je rad na moj laptop.

tako da, što mogu učiniti?
-ne koristiti suse?
-koristiti stariji?

Jeste li provjerili integritet vaših DVD-a.
Ja osobno instaliran otvoren suse 10,2 s DVD dostupne na njihovim stranicama sa vanjska strana problema.
Koji jezik se koristi za instalaciju proces?
Pokušajte ga instalirati s engleskog kao primarni jezik.
Neki localizations su nepotpuni te mogu predstavljati problem.
Jeste li particija diska prije instalacije procesu?
Jeste li trued da ga instalirati iso sliku?
Koliko RAM-a imate?

Jeste li napraviti drugu particiju prvi

metoda
sigurnosna kopija voziti laptop

dump sve particije

instalirati linux i neka ga prep disk

koriste mali particiju veličine 10GB za to reći

zatim koristiti winxpdisk / fdisk za napraviti ostatak disk NTFS ili FAT32 i sl.

i reinstalirati Windows

problem riješen

trebate posvećen particiju i linux je sretan
napokon koristiti partition manager () boot manager odabrati o / s to čizma from

Također bi to moglo biti ima loš ATAPI vozač u vašem linux da doesnt poput DVD

probati previše tražiti ažuriran instalacijski disk ISO

ja nije provjeriti md5 zbroj za provjeru.ja nije znati o tome.
kad dvd počne, postoji opcija: firmware test.je da DVD test?ona kaže ima 6 pogrešaka.
ja je za particioniranje s Windows Installer.kasnije sam instaliran drugi Linux, Internet izrađen.

ček, ako je loše, zašto je to?kako is it moguć to preuzimanje datoteka kartoteka korumpiran?ja mislio da je otkrivanje pogreške u internetu.možda ako je poslužitelj hacked izbjeći da ...

Ako ste ga dobili od HTTP ili FTP poslužitelj vjerojatnost korumpiran preuzimanje je visoka, moglo bi doći do problema sa HTTP ili FTP vezu na poslužitelj ili vašoj strani, sam imao ovaj problem jednom tako sada za veće downloads sam samo korištenje Torrent's.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back