Online treniranju za Verilog

S

saikiran

Guest
Hi prijatelj,
Ja sam digao Verilog HDL koji sam uzeti kao dio moje tijeku rada i ovaj semestar sam ga pronaći vrlo teško.

Ja sam bio pregledavanja preko interneta i je došao preko ovaj site se zove www.guruischool.com koja nudi ovaj online tečaj za certifikaciju Verilog.Ako vas je netko uzeti bilo koji tečaj iz tog položaj ili ako imate bilo kakve ideje o tome kako ove vrste online tečajevi su, molim odgovor natrag.Ja ću se čeka zabrinuto za svoj odgovor.

Ja sam iz SAD-a radi moj majstora ovdje u elektrotehniku.

Hvala vam,
Saikiran.

havnt čuo o ovom online tečaj, ali ja mogu preporučiti u neke jako dobre knjige za verilog: verilog sinteza primer by J bhasker i verilog knjiga Samir palnitkar.Oba R dostupni u ovom forumu.oni r vrlo dobra polazna sirovina za verilog.Ako u hav osnovnim digitalnog dizajna u znanje će to podići brzo.

Pogledao sam na njihovu web stranicu i nije bio previše impresioniran.Oni zadužen za prijavu u iznosu od vjerujem 28 dolara i onda 14 $ po "Naravno".Međutim, svaki "Naravno", je zaista jedan sat i Verilog serija je oko 14 sati.Iako se čini jeftinim na početku, vjerojatno će platiti 200 dolara samo za čitanje svoje HTML stranice na Verilog.

Bolji posao svibanj biti u knjizi:
Verilog Computer-Based Training Course

Ovaj McGraw-Hill knjiga dolazi sa CD koji sadrži Verilog tečaj i softvera simulatorima će vam pomoći da primjenjuju ono što ste naučili.Nisam affliated s ove knjige, ali ja ozbiljno razmatram ga kupujete.Je li netko koristi ovaj trening?

---- Steve

http://www.eda-utilities.com/, tu je verilog predavanje i laboratorij!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back