OLED zaslon + mikrokontroler

D

danvica

Guest
To je bio stari projekt sam prije par godina: Kratki video (ispričavam se zbog niske kvalitete): http://youtu.be/6P0OKhac51g To je trebao biti elektronički ručno tuš, to je radio, ali to nikada nije preselio iz ispitne pozornici. OLED zaslon (96x64) je pod kontrolom PIC18F4525 programirati C i neke (male) dijelova u asembler poboljšati brzinu. Kvaliteta zaslona je daleko bolje nego što se čini na slikama ... tko je stručnjak fotograf? Osjetilni iz prsta dobiva niz IR LED plus u odnosu fotodiode (možete ih vidjeti na slikama). Jedan veliki problem bio estetski. Kako sakriti očitavanje krugova? Nisam bio u mogućnosti pronaći bilo IR duratransu (ali neproziran za vidljivu svjetlost). Bilo koji ideja? Daniele

Hvala za brz odgovor, čini ono što trebam, ja koristiti za kupiti puno od Farnell, ali nikada nisam provjerio: oops: Samo dva boda: - Unluckly tablični vode čini slomljena (ali pokušat ću počevši od proizvođača). - Je li to precijenjen? Rought izračun mi reći da će koštati 4-5 € po komadu ... kakvo iskustvo s tim materijalima? Daniele

Čudno, veza radi za mene. Farnell dio broj 177144. To se čini skupo, ali bi samo koristiti minimum vam je potrebno. Blok 3 "x1" ne bi bilo preskupo. Postoji svibanj biti jeftiniji izvori - svakako s Dalekog istoka za volumen opskrbe. Nisam koristio da list ali slične onima. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back