Ogrtač

R

res_ass

Guest
zatim počeo novi istraživanje o Ogrtač.

može bilo tko pomoć mene o da je u tim točkama:

1 - što je Ogrtač općenito, a posebno Elektromagnetsko skrivanje?

2 - što su osnovni referentni o elektromagnetski skrivanje?

3 - koji su zainteresirani za publikacije o elektromagnetski skrivanje?

4 - ono što se softver koristi za simuliranje elektromagnetskih skrivanje?

1 --

2 --

3 --
Ne planirate li otkriti odgovore na navedena pitanja?4 - Ljudi uglavnom koriste COMSOL Multiphysics ovih dana.

Odgovoriti na vaša prva dva pitanja:

1) Ogrtač je uzimanje objekta i stvaranje incidenta elektromagnetski valovi se ponašaju kao da objekt nije prisutan.Na primjer, ako se objekt u potpunosti su cloaked na optički frekvencijama, to će biti nevidljiv.

2) Neke od referenci jesu: "Controlling elektromagnetska polja" kod Pendry i sur.iz Science, 23 juni 2006; ovaj članak reference "Refrakcija i geometrija u Maxwellove jednadžbe" by Ward i Pendry, Journal of Modern optiku, 1996, vol. 43, pp 773 - 793.Ovaj članak ide preko matematike skrivanje iza osnovni princip.Članak koji govori o prvom ogrtač na mikrovalne frekvencije je "Metamaterial Elektromagnetsko Cloak na Mikrovalna Frequencies" by Schurig i sur.u znanosti, 10. studenog 2006.

Imam popis od 50-60 reference, ako ste zainteresirani, mogu postaviti ili e-mail na vas.Pošalji mi e-poštu na jeffrey.mcguirk (at) afit.edu.

Jeff

Dragi res_ass,

Imam nekoliko prikupljenih podataka i učitali ih na http://www.imodelit.com/Sharewarelist.aspx?CAT_ID=140&ISShareWare=1.Hvala

Srdačan pozdrav,
imodelit Moderator

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back