Oglasi / zamah izgleda da HFSS prijevodu

A

alffnot

Guest
Bok, Ja sam težak to odgonetati kako ja mogu prevesti kasno imam u HFSS zamah.Pokušao sam izvoz u dxf, gdsII i nekoliko othere ali kad ih uvesti u hfss oni su samo ravne i ne imati bilo koji od dimenzija kao što su debljina.Otkrio sam nešto što govori o koristeći alat opozvao je HP-oglase na HP-HFSS prevoditelj, ali ja ne mogu naći nigdje.Također sam koristeći HFSS ansoft i Agilent oglasi tako da ja ni ne znam ako ovaj alat će raditi više.hvala za pomoć

alffnot je napisao:

Bok, Ja sam težak to odgonetati kako ja mogu prevesti kasno imam u HFSS zamah.
Pokušao sam izvoz u dxf, gdsII i nekoliko othere ali kad ih uvesti u hfss oni su samo ravne i ne imati bilo koji od dimenzija kao što su debljina.
Otkrio sam nešto što govori o koristeći alat opozvao je HP-@ DS HP-HFSS prevoditelj, ali ja ne mogu naći nigdje.
Također sam koristeći HFSS i ansoft @ @ DS gilent tako da ja ni ne znam ako ovaj alat će raditi više.
hvala za pomoć

Slažem se s wlcsp.izvoz u dxf, gdsII samo dobiti 2D izgled.Oni izgubiti sve podatke u vertikalne direction.You morati istisnuti kasnije u HFSS by youeself.

odmah da je ono što ja radim, samo uvozi 2D crtanje i poletan oblika duž vektora da bi ga 3D, samo mislio da je možda postoji način da prevesti sa supstratom i drugih slojeva.netko reći mene su bili u mogućnosti uvesti raspored u Ansoft dizajner, a zatim od tamo izvoz u HFSS.Nisam bio u mogućnosti to probati taj još kao Ja sam pa ipak čekivanje da biste dobili dizajnera.dobro hvala bilo kako, mislim da stvarno nije da je puno više posla, samo je tražio da bude malo brži.

HFSS je 3D model uvoz od mehaničkih programa, jedini.Na primjer-SolidWorks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back