Oglasi skriven u postovima na EDABoard

F

Frosty

Guest
Poštovani korisnici to činiti some korisnika su čineći korištenje EDABoard za marketinške svrhe i prodaja strane "stealth" i to me čini malo frustrated. Da bude jasno Imamo samo jednu kategoriju gdje je dopušteno oglašavanje. Business, Promocije, Oglašavanje http://www.edaboard.com/forum43.html Sada, avatari. Avatar should biti pristojan i nije uvredljiv avatar ne bi trebao imati oglas ili link na druge internet stranice Potpisi potpis treba pristojan i nije uvredljiv Potpis ne bi trebali imati oglas ili link na druge internet stranice vanjske web stranice ako imate vlastitu web stranicu i kontakt informacija koje ste prostor za ulazak tih detalja u vašem korisničkom profilu, a ako netko želi da vas gledati oni samo trebate kliknuti na profilu ikonu na bilo koji post u thread. Privatne Poruke nikada ne slati privatne poruke BILO korisnika nudeći na prodaju usluge ili proizvode, osim ako korisnik traži od vas da se obratite njima. Ovo je spam i nije dozvoljeno, imao sam 3 poruke iz istog korisnika prije nekoliko dana vratio pokušavaju prodati mi PCB, istu poruku 3 puta tako da oni moraju biti trawling postove i PM ljude. Tijekom sljedećih tjedana moderatori će biti uzimanje više interesa u ovom ponašanju. Ako bilo koji korisnik vidi ovo ponašanje "stealth" oglašavanje / spam, prijavite post. Hvala: F

[COLOR = "# 0000FF"] [/COLOR] Bok, moji prijatelji. Ja sam studirao o "Dijagnoza bolesti srca pomoću inteligentne metode kao što su nejasni, neuronske mreže, ...", ali srodni radovi i radovi nisu dostupne za mene. ako netko ima informacije o ovoj temi, molimo Vas da podijelite sa mnom. Hvala za tvoj rod i pažnje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back