održavati vrijeme i vrijeme uspostavljanja

A

anantha_09

Guest
Koji je više značajna u konačnom silicija?držati povredu ili postava
prekršaj?

wat su načina da prevaziđu ove dvije

Bok,
Držite je još važnije bcoz ako ima bilo koji setup voilatin može izbjeći smanjujući učestalost operacije.jer drže je neovisna o učestalosti operatiin u potreba za rješavanje problema prije nego implimenting dizajn na siliciju.

Nakon ur čip se vratio iz FAB i ako u nađi

1) držite prekršaj: svoje mrtve čip, u licemjerje 'izraditi Internet funkcionirati wat tako ikada!

2) povrede postava: smanjiti učestalost dizajna i još uvijek u može napraviti UTR čip wrk!

više značajnih kršenja biti pogledao je ur "držati kršenje" ..EVN ako ur ne meetin ur postava, u može napraviti čip wrk ..ali čekanje ...u morati popraviti držati b4 dizajn signoff!

Kako može u smanjiti učestalost popraviti postava ???????????????

Tsetup> = Tmax - (tcomb tdff)

U gore navedene jednadžbe, jer tcomb i tdff ne može se mijenjati nakon čip je vanjska strana, možemo smanjiti učestalost maximun da čip može raditi i na taj način zadovoljavaju kršenje vrijeme pripreme.

konačna silicij ne bi trebali imati bilo kršenja ili postavljanja ili održavati

Mislim da ovo treba uzeti u obzir svoje marže, možda različite marže za setup / držati, onda rizik je različit.

mujju433 wrote:

Kako može u smanjiti učestalost popraviti postava ???????????????

@ sekapr

"konačna silicij ne bi trebali imati bilo kršenja ili postavljanja ili držati" ...

Pa to ovisi, ....ako u ne mogu priuštiti respin, a zatim u još uvijek može napraviti čip wrk smanjujući radni takt na kojem radi dizajn (samo ako u imati setup viol)!

ali ur krajnji cilj b4 odjava mora biti tht u imati pozitivne zatišje i za postavljanje i držite!

WBR
Lakshman

hi momački, imam pitanje o postava i držite zatvaranje vremena vremena.Slažem se da držite vrijeme je važno jer je neovisna od frequence.Ali ono što je najznačajniji aspekt koji će utjecati na vrijeme zadržati?Mislim da je stvarni silicij ima puno buke i odlaganja koje će utjecati na najmanje sat vremena.Je li to isto vrijedi i za vrijeme držati?

@ renee_xu ....molimo vas da se malo više jasno u vezi ur sumnje!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back