Objekt praćenje koristi FPGA

S

samag1987

Guest
Hi all

I m događaj projekt u kojem mi je potrebno za razvoj FPGA temelji sustav za praćenje objekta događaj. Projekt će najvjerojatnije trebati za hvatanje predodžba senzor image.However ja ne razumijem kako je idući u biti pohranjeni na FPGA i kako to primiti od camera.Is način prijenosa podataka, serijski ili paralelni fotoaparat specifična? Da li ćemo pohraniti sliku kao niz vektora?

Hvala unaprijed.

Samarth

Možete pohraniti podatke u bilo kojem obliku želite, ali ja bih vas očekujem da već znate kako ćete format podataka za korištenje u sa FPGA.Vratite se i pogledajte svoj tekst knjige, app za bilješke imaging uređaja, itd., i vidjeti kako je formatirana podatke tamo.

Ako se koristi niz format onda koristi taj.

E

I ja sam na istoj vrsti posla
Jeste li odabrali ur FPGA board?
Ako yesthen Plz odrediti koji FPGA odbora ur koristi.

Svibanj biti ja sam u mogućnosti pomoći u

Hvala nxtech.

Pa ja još havnt finaliziran odbora ... Ja sam s obzirom na dva tri modela iz Altera.Whats svoj rad sameem? Plz ne dijele znanje da u bilo koje mislite da će biti korisno za mene.

hvala

Zdravo,

ako se koristi redovno video kamera, te morati dekodirati analogni video signal, što bi značilo ADC ili video decoder čip za pretvorbu podataka.Zajednice FPGA već sadrže video ulaz hardver, npr. Terasic DE2, bi bilo najbolje opremljen za takav dizajn.

Pozdravi,
Frank

Samag Sorry za kasni odgovor jer sam bio daleko

Radim na korelaciju slika, (pod Projekt vozač buđenja uređaja)
Ja sam koristeći XESS XST-3S1000 odbora.Odbor ima video dekoder čip koji uzima analogni ulaz i pretvara ga u Y Cb Cr formatu

XESS corp.također pruža neke kodove za njihovo odbora za snimanje slike.
Svibanj se da je korisno za Vas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back