o video kvaliteti

A

asueee0

Guest
Imam dva matična ploča: jedan je Intel 845 sa video buildin (dijeli do 64MB), anoother je ASRock za AMD CPU 754 sa video graditi u (udio do 64MB).Osim na brodu koristeći video, ja ponekad koriste vanjske grafičke kartice, što je ATI 7500 (32MB), zatim ovdje je problem:

Na Linuxu: Ja ne promatrati značajne razlike na temelju video odlika koristeći bilo koji od gore navedenih.(Naravno, ovo je vjerojatno vrlo subjektivno)

Ali na prozorima, razlika dolazi.Vanjski video kartica (ATI je opet 7500) osigurati oštar i svjež video kvaliteti, što je očito kada čitate tekstualne informacije, dok su dva na brodu video ne.Moj osjećaj je: od daleko (> = 50cm), još uvijek sam mogao jasno vidjeti tekst (oštar i svjež) iz ATI-ja, ali za dva videa na brodu, to je nešto kao izvan fokusa.Ako zatvorite enoguh, ja bih pronaći taj tekst daje dva na brodu video je malo fuzzy.

Mogao bilo tko popuštanje objašnjenje?(Primjetite da se gore describtion odnosi se i na CRT i LCD)

Jeste li sigurni da ste instalirali upravljačke programe za njih pravo na oba sustava?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back