o sat vratarenje

• Thread starter mahboobulhaque2004
  • Start date
M

mahboobulhaque2004

Guest
ono što je sat vratarenje greška?
ono je značenje i vrata u sat vratarenje?

bitak u obrazovanju moja prva reakcija je napraviti svoj vlastiti Homework, ali u isto vrijeme kao i ja pomaganje ljudima, vratarenje greška je nanijeti mimo vrata impulsi odgađa preko mreže

jer i Gata u sat vratarenje postoji svibanj šanse gliches u sat koji je konačno hranjen to lak udarac neuspjeh

ej
Sat vratarenje je jedan od načina pružanja kontrolu signala u sustavu sekvencijski.
Na primjer, ako želimo lak udarac neuspjeh za rad samo na određenim vremensko trenutak onda sat ide kroz njega može biti i usmjernika s upravljački signal koji će ići visok samo u tom intervalu vremena.
Poslije rečenog da, sat vratarenje je loša ideja za korištenje (zbog više razloga kao što je odgođeno je uveo i vrata koja vode do problema sinkronizacije). Postoji više načina kako bi osigurao elegantan primjer kontrole signals.For, u D-neuspjeh i ulazni signal (signal D) s upravljački signal i pustiti sat dođe da ga ungated.
Nadam se da sam što sam clear.Please Pogledajte tekst o Digital Design za više detalja.Pozdravi
tronix
Last edited by tronix na 08 Feb 2007 14:31, edited 1 time in total

Slažem se sa tronix.Sat vratarenje je metoda kontrole Flip Flops kroz sat terminala.Althogh jednostavan, Sat vratarenje nije preporučljivo jer se čini sinkroni sklop djelomično asinkroni.

Radost za elektroniku wrote:

Slažem se sa tronix.
Sat vratarenje je metoda kontrole Flip Flops kroz sat terminala.
Althogh jednostavan, Sat vratarenje nije preporučljivo jer se čini sinkroni sklop djelomično asinkroni.

I vrata se traži u sat vratarenje jer u potreba kako bi se omogućilo sat samo kad ur vratarenje upravljački signal is ON .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back