o Pnoise i PSS

D

Ding Yan

Guest
Hi momački,

Kad sam bio težak to procijeniti izvedbu u Phase Noise moje LC tank VCO, imam problem s alatima.Bio sam nakon Spectre RF udžbenik iz kadenca.On spominje:

"Napomena: Ako vaš krug oscilatora ne sadrži stimulirati za početak oscilator, morate pokrenuti prolazne analiza prije nego što pokrenete ovu PSS-analizom. Od prijelazne analize, te spasiti čvor napone i koristiti ih kao početni uvjeti za početak oscilator u PSS analiza "

Svibanj sam pitati, kako mogu "spasiti ... čvor napone i koristiti ih kao početni uvjeti za početak oscilator u PSS analizom."?

Koristio sam Isource između V i V-osigurati početni trenutni impuls za početak oscillation.I pokušao to trčanje PSS i Pnoise na dva načina.

Prvi: Nakon pokretanja prolazan analize.JA dalek Isource i postaviti okruženja za PSS i Pnoise.Tada sam dobio ovaj greška:

"Greška pronašao predosjećaj u trenutku = 1 ns za vrijeme ustaljenog periodične analize
`PSS '.
V (V ) je premalen da bi se pouzdano otkriti period oscilator.Ovo
svibanj biti, jer čvorovi s beznačajnim signalom razinama su izabrane ili
On svibanj biti zbog oscilator nikada nije bio pravilno počeo. "

Drugi način je ne ukloniti Isource i postaviti PSS i Pnoise i izvoditi simulacije direktno.Tada sam dobio:

"Greška pronašao predosjećaj za vrijeme ustaljenog periodične analize` PSS '.
I0 ` 'je periodični ulaznog signala, što nije u skladu s autonomno
sklopove.

Analiza `PSS 'prerano prekinut zbog pogreške.

Greška pronašao
/ la spektra.
PSS analiza se mora izvršiti prije pnoise.Analiza preskaču. "

Može bilo tko popuštanje mene neki naputak o tome?Hvala.Yan

In "opciju" prozor prolazne analize, nalazi se polje za popunjavanje koje možete spremiti prolaznim rezultata analize definiranjem ime datoteke kao na primjer "transient.ts" ..
Zatim možete koristiti ovu datoteku u PSS-analizom opet u prozoru opciju ispunjavanjem jednostavno naziv datoteke koju ste spremili prije ..

BigBoss wrote:

In "opciju" prozor prolazne analize, nalazi se polje za popunjavanje koje možete spremiti prolaznim rezultata analize definiranjem ime datoteke kao na primjer "transient.ts" ..

Zatim možete koristiti ovu datoteku u PSS-analizom opet u prozoru opciju ispunjavanjem jednostavno naziv datoteke koju ste spremili prije ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back