o LVDS autobusom razdvajanje

W

wilbert_hj

Guest
Ja sam projektiranje high speed board.LVDS autobus se koriste u ovom dizajnu.

Signala LVDS bus brzina je iznad 500MHz, tako SI problem je vrlo važno.
ali moj PCB nemaju dovoljno prostora za LVDS autobus trag grupe usmjeravanje.Moram sipati neke ravnine GND bakra između LVDS parova u svakoj grupi LVDS signal za kontrolu preslušavanja efekt.

LVDS staze u 0.1mm width/0.15mm razlika između redaka.Može bilo tko može mi reći što je najmanja vrijednost odvajanja GND bakra udaljenost?

Ja jednostavno postavljen jedan signal GND linija u 0.3mm širine kao crte razdvajanja između diferencijalni (signal LVDS autobus avion je stog između GND / PWR ravnine.)

Hoće li biti nikakvih problema u moj dizajn?željan za neki savjet!

Hvala!

Trebam pomoć! Može netko popuštanje mene neki savjet?!

Morat ćete održavati kruto tlo ispod ravnine svih LVDS razlika parova.Diferencijalna impedancija mora biti kontroliran.

Ne postoji način za reći da li će imati bilo kakvih problema ne znajući sve parametre vašeg PCB kao što je dielektrična konstanta, debljine sloja, širina trag, trag razdvajanja itd.

Pretraživanje podataka plahte za transceivers pogodan za impedancija razine.

Postoji niz alata slobodnog softvera koji se može skinuti.

Nisu svi od njih ne može izračunati diferencijal impedancija ipak.

Ili možete kontaktirati National Semiconductor i pokušati dobiti papir pri ruci kalkulator šiber pod nazivom "Transmission Line Rapidesigner".p / n 633200-001

moja ploča je impedancija kontrolirana, a impeddance je 100Ohm kao diffiferntial linije.

možda niste razumjeli moje pitanje question.my može se opisati kao ispod:
1.) Da li je potrebno za mene da se neki GND bakra između LVDS autobusne linije (8 LVDS pari kao sabirnica podataka)?
2.) Ako je potrebno, što je najmanja vrijednost bakra širine?Sada, stavio sam samo GND linija između LVDS parova, linija širine 0.15mm.is je to dovoljno za razdvajanje signala preslušavanja?

Pomozite mi!

HELLO!

Ja već iskusni na relaciji LVDS signala mnogo puta već i na temelju vlastitog iskustva u vezi inputting GND čuvati na svaki par ima određene debljine GND i nekih razmaka između signala i GND.

Obično klijent dao ovu specifikacija:

Signal širina:
Clearance između signalnih Pair:
Minimun GND Širina:
Clearance između signala i GND:

Ova specifikacija se daje na temelju rezultata simulacije na tu lab.Uz pretpostavku da su neovisni dizajner, a temelji se na mom experince na LVDS možete uzeti 0.2mm (0.3mm je bolje ako imate dovoljno prostora) razmaka između GND i signala i imajte 0.3mm minimum za GND širina (deblje to bolje) za svaku par.Pobrinite se da GND ulaz preko na kraju strani GND kako bi se izbjeglo antene i da čvrsto GND i puno bolje ako možete unijeti puno od GND putem, ali pobrinite se održavati 0.2mm za LVDS signala.

Također ista kao i druge savjete molimo da čvrsto GND ravnine ispod LVDS signala.Nadam se da ćete razumjeti moje objašnjenje i moje gramatike.

Jay-R ---->>> Filipini

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back