O CMFB za dva sgage potpuno diferencijalna op amp

T

tia_design

Guest
Za dvije pozornice potpuno diferencijalne op amp, obje prvi i drugi stupnjevi su potpuno diferencijalni, ne obje faze trebaju svoju individualnu zajednički krug mod povratnu? ili samo druga faza treba zajednički krug mod povratne. Hvala!

možemo koristiti samo jedan stage cmfb od drugi, ali povratne informacije kako bi u prvoj fazi.

Prije Idesigned jedan CMFB za dva stupnja fdif amp, ali sada, mislim da bestest riješiti to je dva slaba (s malim dobitkom) CMFB za svaku fazu. Ali nisam testirao :)

Zašto? Ja do't mislim da je to dobra ideja. Vi svibanj ne biti u mogućnosti da ultilize Miller kondenzator kao prvi stup u CMFB petlje. [Quote = yxo] Prije Idesigned jedan CMFB za dva stupnja fdif amp, ali sada, mislim da bestest riješiti to je dva slaba (s malim dobitkom) CMFB za svaku fazu. Ali nisam ga testirati :) [/quote]

Mislim ukupni CMFB (izlaz na 1. fazi) je također sredstvo za postizanje ravnoteže DC za pojačalo. Comercial diferencijalno pojačalo, npr. AD8132, rekao je da koriste ovu strukturu.

CMFB zajednički način povezana s max signala jeku. Moramo da zajednički način u izlaz bio u sredini izlaz napona varijacije koji omogućuje aktivne uređaje s dobitkom. U fazi s aktivnim opterećenja može se dogoditi nekakav neravnoteže između DC radnoj točki ovog opterećenja i magnetiziranje aktivnih uređaja. Zbog toga moramo regulirati izlazni napon od nametati radnu točku aktivnog opterećenja ili promjena vrijednosti magnetiziranje mrežu. npr. diferencijalni par s aktivnim opterećenjem, a odstupanjem sa strujnim izvorom. Ako je iz nekog razloga djeluje opterećenje imati istosmjerna struja drugačije I / 2 (I-struja izvor pristranosti) onda ćemo dobiti neravnoteža koja degradira signal jeku. Ne zaboravite gurnuti pomogao gumb!

ako se dvije faze su identični (potpuno diferencijalni), onda mislim da u moraju imati dva odvojena CMFB petlje.

Trebamo CMFB svaki koji može imati signal + čest način (ulaz, izlaz zbog neravnoteže) staviti bilo pojačalo u regiji bez dobitka. Pogledajte ovaj primjer o opamps (u ovom slučaju samo zajednički način unosa pitanjima) http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/4034/ Na primjer: dvije faze pojačalo Stage 1: Potpuno diferencijalno pojačalo Faza 2: Potpuno diferencijalno pojačalo stječe CMRR beskonačna i CMFB dvije faze, a samo jedan s CMFB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back