o AHB dekoder

C

choplin

Guest
Ako imam samo jedan gospodar na AHB autobus, mogu se bave prostor s adresom autobusom bez AHB dekoder.

Bok
kao ja sam mišljenje ur ans je "ne".jer ako ima više od 1 robljem nego što će potrebno ..

pozdrav

uditkumar1983 je napisao:

Bok

kao ja sam mišljenje ur ans je "ne".
jer ako ima više od 1 robljem nego što će potrebno ..pozdrav

Bok,
ja did't je dobio koliko ur reći "drugu adresu za različite rob",
ali ćete prepoznati određene rob prema dekodiranje adrese nekoliko malo drukčije .. kako u koje će prepoznati rob obavlja prijenos ..
Za više objašnjenja pogledajte amba spec. dokument P. 3,4

Pozdravi

Dugo vremena otkako sam bilo kakav posao s AHB ali ja ne sjećam nekoliko stvari.Dozvoljava vidjeti, trebate neki način odlučivanja koji slave odabrati pravu?to je ono što se radi po AHB dekoder, rob je nijem, a počinje kada djeluju dekoder kaže da je za to.U svoj logici rob sada će morati biti dovoljno inteligentni da shvate, ako je to značilo za nju koja ide aganist spec. ćete imati poteškoća ako namjeravate integrirati bilo koji 3rd Party IP na svoj autobus.Dobra sreća.

Centralno adresa dekoder se koristi za odabir signala, HSELx, za svaki rob na bus.The odaberite signal kombinatorni dekodiranje od povisok-uredi adresa signals.the dekoder dizajn temelji se na broj robova, a ne na sadašnje majstor.
u može dobiti jasnu ideju sa amba spec. slobodno preuzeti sa stranica ruke

To sve ovisi o jednom / više robovi u imati na autobus.

dekoder ovisi o broju robova
da mislim da ne treba arbitar u tom scenariju

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back