NTFS u mandragora 10??

C

cedance

Guest
bok,

ne da sam dobra u linux ...itko mogao objasniti mi kako vidjeti u NTFS particije linux ..rečeno mi je da je u nekim linux izmjenama morali biti napravljeni za NTFS Pogoni biti vidljiva ..je to slučaj za 10 mandragora također?Ja sam im da se instalira ...ako to nije moguće i ll ih vratiti natrag na FAT32 sama .../ cedance
Last edited by cedance
12. ožujak 2005 15:10, edited 1 put ukupno

Morat ćete stvoriti točku montiranja i dodati stavku u / etc / fstab za NTFS particije koju želite koristiti.

Za više informacija, trebali biste pročitati manpage za "montiranje" naredba.Ovaj manpage objašnjava montažu opcije dostupne za NTFS i drugih filesystems.

Uzorak unos u / etc / fstab bi izgledati otprilike ovako:

/ dev/hdc1 / mnt / Winnt NTFS noauto, Uid = 700, gid = 700, umask = 007 0 0

Morat ćete urediti ulaz za vlastitu upotrebu

Moj NTFS Pogoni su vidljive u mandragora 9,2 bez radiš ništa (NTFS Pogoni su automounted).Mislim da će biti isti slučaj sa Mandrake 10.

whizkid wrote:

Moj NTFS Pogoni su vidljive u mandragora 9,2 bez radiš ništa (NTFS Pogoni su automounted).
Mislim da će biti isti slučaj sa Mandrake 10.

dont zaboraviti možete samo čitati NTFS možete pisati na linux, ja koristim linux SuSE 9,, to je generalno bolji distro koji mandragora, ali ne potpuno besplatno, (kao u iso-a nisu dostupni) sve što imam to učiniti je korištenje Konqueror i pregledajte u / Windows / i imam sve moje NTFS Pogoni FAT32 ima,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back