novi u dizajniranju PCB

W

wajahat

Guest
Bok svima, ja sam novi na PCB designing.I znali, ovo je vrlo osnovni question.Can iko ljubazno recite mi kakva je procedura za PCB designing.Which softwwares ja mogu use.What je razlika između smt i PCB tehnologiju.
Bilo koji odgovor bi se pomoglo.
Hvala.

Pozdrav Wajahat,
Postoje mnogi PCB dizajn alata.Što je viši kraj alate kao što su jastučići, Allegro, ekspedicije, itd..Vrlo su sofisticated te zahtijevaju nekoliko mjeseci ako ne i godinu dana ili više da gospodaru.Ovi alati omogućuju inženjer da imaju potpunu kontrolu nad vias, padstacks, komponenta stvaranja tragova usmjeravanje, sloj stackups simulacija, i tako dalje ...
U manjoj alati mogu dobiti taj posao učinio bez previše od krivulje učenja.(dobro za beginer) Ako je vaš dizajn zahtijeva viši stupanj složenosti ne bih koristiti donjem kraju alat.(možda želite razmisliti highering jednog dobavljača)

SMT = U PCB dizajn ovog svijeta obično znači "Surface Mount"
PCB = "Printed Circuit Board"
Jeste li mislili: TH?"Through Hole" umjesto PCB-a možda?

Možda želite učiniti pretragu ovog odbora PCB dizajn.Ima je puno od stvarno dobrih materijala ovdje.

Have a good jedan,

EDA

Bok,

Preporučujem vam da koristite Orao iz CadSoft.Layout Editor.

To je jednostavan za korištenje, snažan i slobodan (light izdanje)

Layout Editor.
Ovdje možete naći jastučići za bilo kakve zajedničke uređaje, poput ARM PIC ili microcontrollers.Dizajn i možete mnogo vrsta zajednice poput SMT, jedan strani pansion, dvokrevetna strane, kroz rupu, itd.

Isprobajte ga, on će biti dobar izbor za početak oblikovanja vlastite PCB.

Pozdravi,

Carlos [/ u]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back