nisku razinu buke pojačalo dizajn

S

speedysc2

Guest
hi, Ja sam obličje za informacije o tome kako dizajn nizak šum pojačala na 75 Mhz.Internet bi bilo velik ako dobitak je bio oko 10-15 i buke je ispod 2 dB.to je jedan bend sklop.svrha pojačala je da je na početku prijemnik odmah nakon band-pass filter.bilo koji pomoć, web stranice, ili uporabu bi bilo mnogo poštovati.hvala vam za vrijeme i pomoć

speedysc2 wrote:

hi, Ja sam obličje za informacije o tome kako dizajn nizak šum pojačala na 75 Mhz.
Internet bi bilo velik ako dobitak je bio oko 10-15 i buke je ispod 2 dB.
to je jedan bend sklop.
svrha pojačala je da je na početku prijemnik odmah nakon band-pass filter.
bilo koji pomoć, web stranice, ili uporabu bi bilo mnogo poštovati.
hvala vam za vrijeme i pomoć

Mislim da je on znači šuma biti manje od 2DB.Buka lik je jedan od najvažnijih figura merir za nisku razinu buke pojačalo_Ona se definira kao 10log omjera izlaznog signala i šuma na ulazni signal-šum omjer.Ako je 0 dB, onda signal šum kod ulaznih i izlaznih su isti.U stvarni sustav, signal šum uvijek degradates na Izlaz.

Linda.

speedysc2 wrote:

hi, Ja sam obličje za informacije o tome kako dizajn nizak šum pojačala na 75 Mhz.
Internet bi bilo velik ako dobitak je bio oko 10-15 i buke je ispod 2 dB.
to je jedan bend sklop.
svrha pojačala je da je na početku prijemnik odmah nakon band-pass filter.
bilo koji pomoć, web stranice, ili uporabu bi bilo mnogo poštovati.
hvala vam za vrijeme i pomoć

hi, speedysc2
vam svibanj se odnose na dizajn za CMOS Radio-Frekvencija Integrated Circuits Thomas H. Lee.
Nadam se da ovo mogu vam pomoći.
sretan!

75MHz ispod 2DB?što je primjena ovog LNA?

CS LNA u ovom Frekv.treba veći induktivitet izvora u odnosu na raspon GHz.Tako da je teško to raditi na čipu jer ograničeno područje i ograničeno umrijeti obveznica duljine.

Možda možete provjeriti this site:

http://www.ee.ualberta.ca/ ~ igor/EE671.html

To daje primjer kako dizajn LNA.

JA postaviti Internet vrlo diffcult za dizajn LNA sa NF <2DB @ 90MHz

Koristio sam CG strukture.

Ovdje je niska buka preamp za FM frekvenciji.NF je <2 dB i dobiti> 12 dB.To se lako može biti put za pokrivanje 75 MHz.

www.techlib.com / files / fmpreamp.pdf
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

U to je frekvencija, to je vrlo lako doći do 2DB NF s nekim boradband nisku razinu buke tranzistora ili dual vrata MOS tranzistora.Ako ti je, ja koristiti sige bipolarni tranzistor iz Siemensa ili takvih tvrtki ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back