Niska buka opamp dizajn

S

suria3

Guest
Hi momački,

Ja sam radi na dc otkaza spoja u optički sklop prijemnika.Trenutno
sam okrenut problem u projektiranju nizak šum opamp za moj krug povratne informacije.Funkcija ovog feedback sklop je usporediti istosmjerni napon na pozitivne i negativne input terminal od opamp biti 1.2V i oduzmite ulazni istosmjerni struje transimpedance pojačalo eliminirati dc offset.Kad sam to transimpedance ulazni šum analiza u kadenca, primijetio sam da su povratne informacije opamp pridonijeti velike buke na ulazni signal.The opamp dobitak je 40dB.Trebam neke ili referentni vodič kako dizajn vrlo nizak šum opamp, čime je moja ukupna buka će se smanjiti.The opamp je diferencijalna završila jednokrevetne input i output.

Hvala,
Suria

Nisam baš jasno na što pokušavate učiniti s pojačala, što je 1.2V.Postoje daleko manje bučnih načine otkazati DC offset nego s op-amp.
Ja sam ne stručnjak u niskošumno op-amp dizajn, ali mi radimo dizajn CMOS kamera's koji sadrže op-pojačala othere među stvarima.DC odustali smo prilično često u našem čips, ali nikada se ne koristi-op pojačala da to napravite.
Ako ste u potrazi za povećanje acainst AC DC pozadini, probati događaj Trazenje hda (designed by medica - vizija čipovima), a histerezna diferencira pojačalo, dobitak na jedinstvo DC i AC dobitak od (ovisi o OTA) oko 100.

Možete ukloniti DC s high-pass filter, ali nisam siguran od ograničenja Vašeg dizajna.

Nadam se da vam riješiti problem.

Star Nick wrote:

Nisam baš jasno na što pokušavate učiniti s pojačala, što je 1.2V.
Postoje daleko manje bučnih načine otkazati DC offset nego s op-amp.

Ja sam ne stručnjak u niskošumno op-amp dizajn, ali mi radimo dizajn CMOS kamera's koji sadrže op-pojačala othere među stvarima.
DC odustali smo prilično često u našem čips, ali nikada se ne koristi-op pojačala da to napravite.

Ako ste u potrazi za povećanje acainst AC DC pozadini, probati događaj Trazenje hda (designed by medica - vizija čipovima), a histerezna diferencira pojačalo, dobitak na jedinstvo DC i AC dobitak od (ovisi o OTA) oko 100.Možete ukloniti DC s high-pass filter, ali nisam siguran od ograničenja Vašeg dizajna.Nadam se da vam riješiti problem.

Bok,

Je li vaš dizajn na čipu ili ste ovu zgradu od IC-a?
Tako sam ja u pravu misle da si završio singal obraćajući se signala AC DC na diferencijalna signal sa 1.2V offset, ali DC iz pixel uzrokuje diferencijalni signal da se neizjednačen?
Najbolje rješenje bi bilo da se filtrirati Pixel izlaz, ako je to slučaj.
Razmotriti korištenje hda u backof broj piksela (koji je u osnovi jedan amp sa filterom u petlja povratne veze), koji feeds DC natrag na inverting ulaz, tako vam proširiti vaš AC signal i komponenta istosmjerne struje je ostala nepromijenjena.To samo dobro radi s malom ac ulazni signal.Zatim filtrirati signal DC strip off,
a zatim pretvoriti u differetial signala.
Trebali bi barem upoznati vaš dobitak fazi prije vaš glavni izvor buke,
kako bi poboljšali svoj signal šum.

Nadam se da ovo pomaže neke,

pustiti mene znati kako stvari idu.

Živjeli,

Nick

Star Nick wrote:

Bok,Je li vaš dizajn na čipu ili ste ovu zgradu od IC-a?

Tako sam ja u pravu misle da si završio singal obraćajući se signala AC DC na diferencijalna signal sa 1.2V offset, ali DC iz pixel uzrokuje diferencijalni signal da se neizjednačen?

Najbolje rješenje bi bilo da se filtrirati Pixel izlaz, ako je to slučaj.

Razmotriti korištenje hda u backof broj piksela (koji je u osnovi jedan amp sa filterom u petlja povratne veze), koji feeds DC natrag na inverting ulaz, tako vam proširiti vaš AC signal i komponenta istosmjerne struje je ostala nepromijenjena.
To samo dobro radi s malom ac ulazni signal.
Zatim filtrirati signal DC strip off, a zatim pretvoriti u differetial signala.

Trebali bi barem upoznati vaš dobitak fazi prije vaš glavni izvor buke, kako bi poboljšali svoj signal šum.Nadam se da ovo pomaže neke,pustiti mene znati kako stvari idu.Živjeli,Nick

Nažalost o kasnom odgovoru, bio sam doma i premještanja zaboravio o tome.

Pravo, kada govorim o piksela koji je photodiade strujna kola i sve obrade koje su jedinstvene za foto-dioda,
tj. na 64x64 polja to je sve što je u prilogu za svaki piksel,
a ne bilo kakve coulmn temelji obradu.

Vi kažete koju pokušavate pretvoriti diferencijalni signal na oprljenje završila?Izgleda da ste to na drugi način krugu.
Ja preuzeti LP filter li se radi o je da ste DC otkazivanje rezervacije sklop (što mi ištanje da biste dobili osloboditi od njega ne radi ispravno).A budući da pokušavate otkazati DC Također sam uz pretpostavku da je u stvari ac komponentu ste zainteresirani u.

Ako vas recite mi crno-box detalje vašeg piksela / sklop (ne DC otkaza stvar koju radiš) Mislim da u svjetlu signal van.JA htijenje sretno nacrtajte blok dijagram rješenje za vas.

Su u ne koristite CMFB u potpunosti diferencijalno pojačalo (112)?

Ako koristite ur zašto vam je potrebna je povratna informacija od otkaza ckt DC?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back