neusklađenost analiza u krug

E

engrvip

Guest
plz reći kako činiti ja činiti neusklađenost analizu u bilo koji analogni krug.i ono što zapravo ja namjeravam učiniti na neusklađenost analize.

Jeste čuli mnogo o korištenju MONTE CARLO analize o tome .. kako zapravo radi u tom slučaju?

hvala

Pozdrav dragi prijatelju!
Monte Carlo analiza je ocijeniti utjecaj neusklađenost kroz sklop;
u stvari, za pravi proces vrijednosti Tox, duljina i širina kanala nije isti kao što ste naveli u nacrt sklopa;
na taj način proizvođač definira na različite opće neslaganje parametar za svoje postupke, Avht, Aβ, sigurno su definirani jednadžbama da se odnose na gore navedena varijabla procesnih parametara.
možete pronaći više informacija o Razavi knjige (analogni IC dizajn, pogl. 13), također simulirati by Monte Carlo morate svoj simulator pomoć priručnika (HSpice, ...).
onda treba izdvojiti Avth i Aβ iz procesa biblioteke, predlažem da ga zatražiti od svoje prof.ili prijateljima.(jer za neke od razina nije definirana ili je nepoznat).
Kako je bio moj odgovor?

Pozdravi,
SAZ

Postoji hrpa članak u IEEE se govori o tranzistor neslaganje, posebice, provjerite Marcel Pelgrom je papir, to je korisna

neusklađenost uključuju sustav ili neslaganje strukture i procesa ili izgleda mismathc.

našto ja korist Monte Carlo za neusklađenost analizu .... što sve parametara modela i potreba za to u mojoj datoteci parametara .... i kakvu simuation ja bi trebao trčanje u HSPCIE tijekom MC analiza

Koju vrstu simulacije ovisi o tome što želite.Te bi trebao biti u mogućnosti odrediti taj za OV trčanje.
Na primjer, vi svibanj želite provjeriti promjene u propusnosti zbog neusklađenost, ili, vi svibanj želite vidjeti ulaz iz offseta koji će rezultirati iz mismatch ...Za prvi, vi svibanj želite pokrenuti AC Sims, ali za drugi, vi svibanj želite pokrenuti DC radna točka ....Sažetak je da će učiniti MC neslaganje od tranzistora za vas (a ne da to radiš rukom), ali Vas simulacije tipa.
Kao što je spomenuto u druge postove, obično VTH, Beta i L su parametri koje želite mismatch.Ulazno / izlazni format MC ovisi o simulatoru po Vašem izboru, tako da ćete trebati konzultirati priručnik simulatora koju namjeravate koristiti ....

Nadam se da pomaže ...

možete vidjeti ako tvoj lib uključuju mc model koji uključuje proces zadani Monte Carlo parametara u njemu, tako da možete obaviti Montecarlo analiza

Časopisi i novine na neusklađenost analize su previše napredno za mene to shvatiti, i ja sam obličje za proučavanje materijala na neusklađenost analizu u sklopove.Ima li kakvih bilješki ili dobra knjiga za označavanje na temu?Hvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back