Neuronske mreže Pitanje

K

Kryptonite

Guest
Ej,

Ja namjerom da studiranja i umjetne neuronske mreže Neuaral Networks (ANNs)

Možete li predložiti neke dobre uvodnih udžbenika i čitanje materijala kako bi krenuli u ovo polje ?????Cijenim tvoju pomoć
i hvala ...(Ja obično kliknite na "pomoć mene" gumb i ako mi pomogne)
Last edited by Kryptonite dana 19 sij 2007 23:57, edited 1 put ukupno

KnjigaBy Fausett

"Osnove Neuronske mreže"
Po Fausett
Izdavač: Pearson Education

Ovo je jedna od najosnovnijih knjiga za početnike.
Nakon toga možete započeti sa bilo koje druge knjige.

Pozdravi

Robin

Da, Fausett je dobra knjiga.Također možete se odnose na Freeman, Skapura za uvodnom nivou.Simon Haykin može biti navedeno za napredne razumijevanju.Pustiti mene znati ako ne mogu naći ove knjige na ovom forumu.Ne mogu ih uploadati.

Čini se da je Simon Haykin knjiga nije na forumu (stari linkovi su mrtvi).

Mogao sam ga negdje?

Hvala.

MathGeek wrote:

Čini se da je Simon Haykin knjiga nije na forumu (stari linkovi su mrtvi).Mogao sam ga negdje?Hvala.

Kryptonite,

Možete početi učenje neuronske mreže proučavanjem temeljnih od neuralne mreže by Fausett.Možete preuzeti na ovom rapidshare.com/files/9626743/Laurene_Fausett_-_Fundamentals_Of_Neural_Networks.pdf

Nakon studija ovoga, možete potražiti neku drugu knjigu koja ima više detaljnih informacija.JA dont 'imati softcopy ove knjige i ne znam gdje se može skinuti.Možete se odnose na ovu stranicu, http://highered.mcgraw-hill.com/sites/0070482926/information_center_view0/
Postoje uzorak Matlab kod neuronskih mreža, kao dobro_Ova knjiga je dobro unaprijed učenika, kao što je Matlab koda zajedno s obrazloženjem.

Nother pitanje:

Kao Elektrotehnika dodiplomski, ja nemam backgroung u neurologiju & Neuroscience, Trebam li započeti čitanja u ovim temama prije odlaska u inženjerstvo orijentirani knjige o neuronske mreže?Koliko duboko mogu ići u neurologiju & Neuroscience?

Vaše sugestije su visoko cijenjena.

bok
Zahvaljujem ako u početku u ANN može pročitati u "uvod u neuronske mreže", ako se ne možete ga pronaći na web australin sveučilište sjediti
srdačan pozdrav

nema potrebe za studij u detalj o neurobiologija razumjeti inženjerstvo s neuronske mreže.najveći dio udžbenika na ANN pružaju dobar uvod o neurona u onoj mjeri u kojoj je to potrebno.naprotiv, ANN je više nego biološki matematičke.

Slažem se ... ANN je više nego biološki matematičke.To je potpuno mathematic i programiranje ...

leekk8 wrote:

Slažem se ... ANN je više nego biološki matematičke.
To je potpuno mathematic i programiranje ...

neuronske mreže su vrlo uzbudljivo područje. Gdje je avalaible model oponašaju stvarne biološke stvar. neuronska mreža je eksperimentalni area.Based na mozgu arhitekture. Jedini problem je u tome što mi nemamo model ofa mozgu .. niti mi razumijemo Neuronske mreže behave.Is kako uvijek korisno za čitanje Neuroscience djela.da se bolje shvati od underlaying mehanizmi autoasociation i distribuirana obrada da se ovaj tip strojeva može ostvariti ..

živjeli

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back