nekoliko pitanja o Ansys 8,1 i Ansys Workbench Suite 8,1

N

nicleo

Guest
1) Da li Ansys 8,1 uključuju Ansys Multiphysic i Ansys Emag?

2) Da li Ansys Workbench Suite 8,1 uključuju Ansys Multiphysis?

Mnogo hvala

Kako o koristeći 6,1 inačica?To ne uključuje Multiphysics.

Ansys 8,1 ne uključuje Ansys Emag i Ansys Emag 8,0 ne radi s Ansys 8,1

Zaključci:

1) Ansys 6,1 ili 8,1 uključuje Multiphysics modul.
2) Ansys Emag je ADD-ON modul.Nije uključeno u Ansys 6,1 ili Ansys 8.1.

Pls ispravite me ako je moje razumijevanje je pogrešno.Hvala.

nicleo wrote:

Zaključci:1) Ansys 6,1 ili 8,1 uključuje Multiphysics modul.

2) Ansys Emag je ADD-ON modul.
Nije uključeno u Ansys 6,1 ili Ansys 8.1.Pls ispravite me ako je moje razumijevanje je pogrešno.
Hvala.

Ansys 8,1 uključuju Ansys Multiphysic, te ne uključuju ansys emag.ali uključuju elektromagnetsko simulacija.

Elektromagnetski simulacije su kritične za električne i elektronske proizvode dizajnira preko mnoge industrije.Programi uključivati sve, od rotirajući strojeva (motore i alternatore), senzori i actuators, snaga generatora i transformatora sustavima i Micro Electro Mechanical Systems (MEMS).ANSYS Emag pruža sveobuhvatni raspon niskih frekvencija analizu značajki za rješavanje različitih potreba i elektromagnetika inženjer, od motora do dizajna ion optike.

Ansys Workbench Suite 8,1 ne uključuje Ansys Multiphysis, ANSYS Workbench je simulacija desktop alat koji vam omogućuje da obavite više zadataka brži razvoj proizvoda.

si_green wrote:

Ansys 8,1 uključuju Ansys Multiphysic, te ne uključuju ansys emag.
ali uključuju elektromagnetsko simulacija.

Quote:Da li misliš Ansys Multiphysics može koristiti za niskih i visokih frekvencija elektromagnetski simulacija / modeliranje?

Da, Ansys Multiphysics se može koristiti za niskih i visokih frekvencija elektromagnetski simulacija / modeliranja.

možete se povezati s web: www.ansys.com

Mica188 wrote:

.
Ne, Ansys Mutlphysics mogu se koristiti samo
za visoke frekvencije.
Ali, ako želite koristiti za niske frekvencije, morate dobiti dodatak na modul koji je "Emag".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back