neke sumnje u korištenju CST MWS 5.0, hvala vam!

S

Sanders

Guest
Imam neke sumnje u korištenje CST MWS 5,0 sumnje:

1 Kada i izabrati "prolazne razriješiti" riješiti antena, originalni granični okvir je struktura veličine antena, nakon što sam postaviti raspon "frekvencija", međutim, granični okvir proširena je iz strukture antene veličine do veće veličine.I granični okvir mijenja kada sam mijenjati raspon "frekvencija".ali ne znam zašto i što se dogodilo da je dodao veličine ili veličine dodano kontrolira program automatski.Ja sam bio rekao da granični okvir = izvornu strukturu veličine okolni prostor, ali ne mogu naći okolni prostor u moj problem je nula kao donji / gornji x / y / z udaljenost je nula čak i nakon što sam promijeniti "frekvencijski raspon".Na taj način kako objasniti da, bilo koji pomoć htijenje biti appretiated!

2 Kada sam početak riješiti antena, on je napomenuo da je "18 kritične stanice su prošireni kako punoj veličini", tako što se dogodilo?

Srdačan pozdrav!

Ne brinite o crno-wire okvir.To je automatski podesiti.Kliknite na Sover / Boundary da biste vidjeli više detalja

Vaša granica postavljena na otvorenom.Idi na granici onda možete promijeniti ga dodaj na otvorenom prostoru

Za ćelije morate poboljšati svoje mreže.kako bi se spriječilo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back