Ne mogu popraviti pogreške GV, hitno!

N

ngocthao

Guest
Pozdrav svima! Kad sam uvesti GDS datoteku, ja ne mogu vidjeti primjer ime i neto ime, tako da ja ne mogu popraviti pogrešku. Kad sam mjesto i rutu s Susret vidim primjer ime, ali ne znam zašto ja ne mogu vidjeti ga u Vituoso. Što moram učiniti? Vidim u Soc_encounter tutorial su "Priloži Instance Name" i "Priloži Net Name". Ne znam kako ga koristiti. Molim Vas da mi pomogne! Može li mi pomoći, hitno! Hvala!

ja sam suočen taj problem b4, za ovaj u. morati napraviti neke promjene u datoteci Karta za "Text" i dodatnim na tom nekom okruženju za streamout zapovijedanja i virtuoz, to ide ovako Korak 1: U FE dok streamOut koristiti "attachNetName" s bilo atribut broj streamOut-attachInstanceName 102-attachNetName 103 Korak 2: U virtuoz, map atribute na EncouterNetName imovine pomoću korisnički definirane imovine dio karte datoteke vašeg Pipo obrasca Primjer karti datoteke:. ----- attrMap il --- -------- fv 102 Inst encInstName 103 put encNetName 103 recta encNetName 103 Inst encNetName -------------------------- S tim neto ime će se pojaviti kao imovinu u virtuoz. Nadam se da ovo neće riješiti problem, ako se ne obratite ritam ..

Imam isti problem, a ja sam slijediti svoj put, ali ne i uspjeh. Da li itko zna o ovom problemu, molim vas da mi pomogne

Možete pokušati popraviti sloj na streamout.map. Mislim da ne trebate znati instance ime još uvijek možete izvoditi LVS nakon mjestu i smjerom. Morate znati da iz imena. Mislim da je tako

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back