Napajanje sa rezervne jedinice (UPS vrlo jednostavno pitanje)

T

TekUT

Guest
Dragi svi,
za novi dizajn sam na setup napajanje jedinici moći od glavnih linija (220 V) i od solarnih ćelija, također treba imati rezervnu bateriju jedinica unutar sustava.
Na sada sam misleći da koristite jednostavan 80SQ040 dioda i stavi ovo kao ožičen dva ili iz baterija i punjač jedinica solarni punjač jedinici.
Da bi se sustav što je moguće više jednostavno sam razmišljam da podignemo schematics privitku (PDF).
The 5v output je dostaviti jedan KONTRON MOPSlcd7 majka pansion (5 V 11 W električne energije u najgorem slučaju), to bi trebala biti linija powered a DC-DC pretvarač TEN20 model-2411WI TRACO POWER 20 W 5 V out), druga dva DC-DC pretvarač je dostaviti hard disk (nalazi se jedna u sustav) modem i jedan drugi PLC,
koristimo TEN20-2412WI TRACO POWER modul, i vlast je dovoljno za ovaj aplikacija.Zadnja DC-DC modula (U3) je na vlast jednog DC motora s maksimalno 100 mA struje.
Ja sam neki pitanje o punjenja sustava, na sada smo vidjeli Ansmann kead kiselina punjač akumulatora model 5207222/02 ALCT 12-3 (http://www.ansmann.de/cms/consumroot/charging-technology/lead -acidcars/alct-12-3.html) i koristiti ga kao eksterni modul da napunite bateriju kroz dioda D2.
What I like to znati je netko ima neke kritike o ovoj vrsti veze, s obzirom na činjenicu da je punjač akumulatora mogu biti uvijek priključeni na brodu,
svibanj biti taj tip sheme nije dobro za takvu vrstu primjene?Ima je neki resurs glede male UPS ili druge bolje rješenje da mogu pogledati?
Imam vrlo zahvalno, ako netko može pogledati na Internet.

Hvala unaprijed
FF
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

2 Bilješke na sklop koji izgleda ok
1 - punjač iz mreže će raditi u redu, iako dioda D2 će spriječiti da se baterija 100% napunjena.Provjeri ako ne postoji dioda unutar punjač, to bi značilo da možete otkazati D2.
2 - da ne spominjemo kako su solarni punjač radi, ali pretpostavljam da ima neku vrstu ograničavanja struje i napona, tako da se solarne ćelije neće Frey baterije.Opet je moguće da je solarni punjač (Regulator) je dioda u output.

Hvala za odgovor, ovdje dolje na link o punjač akumulatora:

http://www.ansmann.de/cms/it/consumroot/charging-technology/lead-acidcars/alct-12-3.html

Zdravo
Powermos
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back