Najbolji C program za AVR

M

mr_byte31

Guest
hi svako tijelo ja sam koristio codevision u programskom AVR to radi, ali ja to ne sviđa ja radio na prevodilac MikroC za pic to je vrlo vrlo dobra i tražili jedan za AVR sam pronašao Mikrobasic za AVR sam tražio je tamo bilo koji program bolji od Mikrobasic ali u C jezik??

Hai Pokušajte AVR Studio Imate veliku podršku i kod isječci Nandhu

mislim najbolji prevodilac sadrži mnogo funkcija kao što su LCD tiska i sučelja memorije i serijski komunikacijski protokol i druge funkcije koje čini programiranje lakše ne AVR studio sadrži sve to? Volim Mikrobasic zbog svojih funkcija, ali to je još uvijek osnovni i želim da program u C

Ono što trebate je funkcija knjižnica. http://hubbard.engr.scu.edu/avr/avrlib/ Codevision AVR je vrlo dobar prevodilac, tako da možete držati s njim. Ili kao drugi predložio možete koristiti AVR Studio koji je integriran sa AVR-GCC ili korištenja WinAVR, ovisno o tome koji vam odgovara.

Ja stvarno volim AVR-GCC (ili WinAVR). To može biti integrirana u AVRstudio, to je besplatno a tu su i mnogi primjeri diljem interneta.

Ja sam koristeći IAR i winAVR (GNU C), a ocjenjuje codevision, plus još jedan prevodilac (ne mogu se sjetiti imena imagecraft?) Nekoliko godina prije. winAVR je besplatan i dobar kao IAR. Nisam sviđa codevision. Dakle, ići za winAVR, to je integrirana AvrStudio previše.

Pokušao sam codevision problem: codevision ne sadrži sve funkcije trebam kao tipkovnici, na primjer tako da sam tražio za ažuriranje, ali bez uporabe odakle mogu imati lib ili funkcije koje mogu pomoći? hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back