multi-CPU u IE3D 12

H

how_many

Guest
Bok,

Imam licenciranu verziju IE3D 12 na sistem sa dva dual-core (2x2) procesora.IE3D priručnik navodi da ver.12 nadalje multi-CPU je podržan od SMSa Solver - put sam shvatio, to znači da matrica Solver sama mogu koristiti sve raspoložive Registriranih obraditi bilo koji pojedinačni frekvencije točke, za razliku od mreže distribuirane simulacije koja rješava različite frekvencije na svakom CPU.Je li to točno?
Imam bio obličje za put za omogućiti multi-CPU podrška za Solver bez sreće.Da li je potrebna zasebna dozvola, ili sam ja misinterpreting informacije?bilo pointers će se poštovati.

Hvala,
Sree

Možete koristiti multi-Registriranih na jednu licencu.Za distribuirana licence, svaki čvor može koristiti više procesora.Pozdravi.

Hi Jian,

hvala za tvoj brz odgovor.

you use multi-CPUs on the single license?

Moje pitanje ostaje bez odgovora - na taj način kako da koristite
multi-CPU na jednu licencu?našto JA trčanje simulacije te provjeriti zadaća voditelj, proces ie3dos.exe se koristi samo 25% (jedan procesor) od ukupno CPU-a.

-s

HI, how_many:

Nije cijeli postupak se koristi više procesora.To je samo dio njega.Mi smo još uvijek radi i testiranje na više procesora više podrške.Ako ste gledati proces, vidjet ćete sve 4 CPUs se koriste za neke procese.On ne uključuje mnogo provjera valjanosti.Neki dio koda je čak i sporiji koristeći multple Registriranih i moramo provesti dobar način da performanse može se pojačati s više procesora umjesto da je usporavanje.To je razlog još uvijek morati koristiti jednog procesora za neki proces unutar simulacije.Pozdravi,

oh ok ... hvala za razjašnjenje koje Jian.Nisam znala da sam morao omogućiti više procesora u mogućnosti negdje, zato sam bila zbunjena.veseli puni multi-CPU support!

pozdravi
Sree

Hi how_many & Jian

Kada sam pogledao u izvedbi (task manager) Primjetio sam da U 2. HT Xeon 32bit matrica izračuna i razriješiti koristi samo 25% od svih CPU, ali u 2 HT Xeon 64bit matrica izračuna ostaje 25%, ali samo Solver koristi 100% CPU

Jian Ne znam zašto postoji razlika između pokrenut Solver 32bit i 64bit stroju.

pl

Hi, Plazma:

Multi-CPU neki uses više memorije.Moguće je da motor IE3D Win64 je u mogućnosti izdvojiti dovoljno RAM-a za multi-CPU dok motor IE3D Win32 ne zbog 2 GB limit.Molimo pokušajte manje primjer i to bi trebao biti u mogućnosti koristiti multi-CPU.

Pozdravi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back