mreže co-design team potražite menbers!

W

winboy

Guest
Ja sam iz WenZhou Kini, ima 10 godina experience.I žele osnovati MCU sustavu dizajn team.I imaju neke projekte now.anyone tko zainteresiran za ovaj plan molimo kontaktirajte mene.
Let's podijeliti naše iskustvo, naš projekt.
Let's surađivati zajedno.
Zahtjev za članove:
1.Honest i radin.
2.More od 5 godina dizajn iskustvo.

E-mail: wenbin10 (at) 163.com
MSN: wenbin01 (at) hotmail.com
QQ: 398051549preselio ovdje iz UC forum DavorinaImate pravo postavljati u odjeljku sljedeći put!Privatne poruke i koristiti za osobne razgovore!

Ja sam zainteresiran!Ali ja
sam iz Rumunjske!Ja radim u elektroniku iz više od 15 godina!Radim sa PIC od 5 godina!JA je napravio meny projekti!

Don Mario
marimar (at) pcnet.ro

Postupak za waitting Discuss:

1.Get zahtjev neke od nas koji customers.Someone dobiti Projekt će se organizator ovog projekta.

2.The razgradnje organizator projekta, pisanje dokumenta & request.Send dokumenta je da nam se obratite putem e-pošte.

3.Anyone koji poznaju whith jedan dio od projet će poslati zahtjev organizatoru.

4.The organizator odlučiti koji će sudjelovati u projektu i pošaljite nam mail na acknowlidgement.

5.Everyone koji sudjeluju u projektu dovršiti dizajn i pošaljite organizatoru.

6.The orgnizer uzeti odgovornost za projekt i dovrše system.Then dobiti uplatu od kupca i podijelite sa svima koji sudjeluju u projektu.

Let's make up veliki team!jedan otvoreni team.No resursa voditelj!ali svatko može biti lider! (od projekta)

7rots51 upitao:
Ako u razvoju softvera (ili hardvera) treba kupiti / imati stog, koliko možemo, ali to? Će organizator kupi ga i pošaljite nam ga ili mora biti urađeno na svoju?
Evo moje mišljenje:
Stvarni sustav (ciljnih zajednica, neke pokretački mehanizam i sl.) bit će samo nadoknaditi u organizatora place.software, shematski dijagram, PCB dizajn može biti projektiran na drugom mjestu, ali infinaly, PCB će biti proizvedena u organizatora mjesto, te cijeli sustav će biti postavljen i testiran na mjesto organizatora previše.tako, organizator će učiniti više stvari i možda treba zaraditi više mony u projektu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back